Motosport.com / McLaren: Ausztria megmutatta, mekkora a valódi lemaradásunk

McLaren: Ausztria megmutatta, mekkora a valódi lemaradásunk

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint a 2021-es Stájer nagydíj remekül megmutatta, hogy mekkora különbség van valójában a két topcsapat, valamint a középmezőny eleje között, miután az 5. helyezett Lando Norris is kört kapott Max Verstappentől.

Motosport.com
  • 2021.06.30. 09:27

Kapcsolódó hírek

Ausztria legújabb döntése miatt veszélyben lehet az Osztrák Nagydíj?

Ausztria legújabb döntése akár a Stájer és az Osztrák Nagydíj elmaradását is eredményezheti. Tavaly Spielberg két futammal nyitotta a táncot, ugyanis

Bővebben

Akár 2021-ben is tarthat Ausztria egy második futamot

Ausztria újra komolyan beszállhat a koronavírus-helyzet okozta kríziskezelésbe, a Red Bull Forma-1-es pályájával.

Bővebben

Valódi vagy szimulátoros? Sosem szólt még ennyire élethűen Schumacher Ferrarija

Csukott szemmel észre sem lehet venni, pedig ez csak játék! Hihetetlenül hasonlít a valódi Ferrari F2004-es hangjára ez a szimulátoros felvétel, ami az Assetto Corsában készült. Összehasonlításképp álljon itt Michael Schumacher egy valódi köre ugyanazzal az autóval, ugyanazon a pályán.

Bővebben

McLaren: Spielbergben látszott igazán, mekkora a hátrányunk a topcsapatokhoz képest — F1VILÁG.HU

A McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl azt mondja, a múlt hétvégi Stájer Nagydíjon látszott igazán, mekkora lemaradásban vannak még a Red Bull-lal és a Mercedesszel szemben.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

HRC: „Nyilvánvaló a lemaradásunk”

A Honda MotoGP projektjének vezetője, Takeo Yokoyama nyilatkozott arról, hogy miért is van nehéz helyzetben a Honda, vagyis milyen problémára igyekeznek megoldást találni, melytől egyúttal a javulásukat is várják.

Bővebben

Fel-le és oldalra, mint a hullámvasúton - ilyen volt a McLaren hétvégéje!

Megmutatta a McLaren milyen volt az Emilia Romagna Nagydíj az ő szemszögükből nézve. Fel-le, egyik oldalról a másikra mozogva, mint a hullámvasúton: így Megmutatta a McLaren milyen volt az Emilia Romagna Nagydíj az ő szemszögükből nézve.

Bővebben

Binotto: Tavalyhoz képest harmadára csökkent a lemaradásunk Bahreinben

A Ferrari minden tőle telhetőt megtesz, hogy hamar elfedtesse a harmatos 2020-as szezont – a maranellói csapat nagy fejlesztéseket eszközölt az autón. Binotto azonban kemény önmagukkal szemben: még sok területen kell előrelépést tenniük.

Bővebben

Hamilton: Azt hittük, kétszer ekkora lesz a lemaradásunk! — F1VILÁG.HU

Nagyobb lemaradásra számított a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton. A brit versenyző közel 4 tizeddel maradt alul Max Verstappennel szemben.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Hamilton: Azt hittük, kétszer ekkora lesz a lemaradásunk! — F1VILÁG.HU

Nagyobb lemaradásra számított a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton. A brit versenyző közel 4 tizeddel maradt alul Max Verstappennel szemben.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

A Pirelli kiszámolta, mekkora különbség van a keverékek között

Az F1 kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli a pénteki adatok alapján kiszámolta, mekkora különbség lehet a hétvégén használható három gumikeverék között. Néhány csapat minden bizonnyal ezúttal is arra törekszik majd, hogy közepes keverékeken jusson a Q3-ba.

Bővebben
2021-09-19 07:33:39