RacingLine / Marko jelezte, hogy nyugodt lehet Perez 2022-t illetően

Kapcsolódó hírek

A Nürburgring már jelezte: felőlük jöhet az újabb F1-es viadal

A 2021-es előzetes versenynaptáron már módosítani kellett, Ausztrália novemberre került, Kína helyzete pedig ismét kérdéses. A nürburgringi pálya máris jelezte, hogy rövid távon nyitottak lennének egy idei futamra is, ha már tavaly visszakerültek.

Bővebben

Helmut Marko pénteken még kritizálta, szombaton már dicsérte Perez-t - F1Hírek

Sergio Perez pénteken incidensbe keveredett Esteban Ocon-al. Helmut Marko szerint Perez volt a hibás. Elég éles kritikát fogalmazott meg. Szombaton azonban már dicsérte a mexikói pilótát. Sergio Perez leginkább a versenyeken mutatta meg mire képes. Az egykörös tempójával még nem villantott. Imolában azonban megszerezte a második rajthelyet. A mexikói pilóta 0,035 másodperccel kapott csak ki […]

Bővebben

Schumachert meglepte a „nyugodt” F1 légköre

Bár a nyugalom és az F1 ritkán szerepel egy mondatban, Mick Schumacher számára mégis ez volt eddig a legmeglepőbb, amit az autóversenyzés királykategóriájában tapasztalt. Az biztos, hogy csapaton belül a német egyelőre elégedett lehet.

Bővebben

Helmut Marko: „Alonso egy kivételes tehetség”

Helmut Marko nagy tapasztalattal rendelkezik a fiatal pilóták Forma-1-es esélyeit illetően, hiszen hosszú évek óta ő emeli ki a Red Bull juniorprogramjából azokat a tehetségeket, akiket arra méltónak talál. Az osztrák most más F1-es versenyzők képességeiről nyilatkozott.

Bővebben

Haug: Remélem, Mick az asztalra csapott

Norbert Haug szerint Mick Schumacher nyugodt természetű, de Nyikita Mazepin Bakuban látott manővere miatt fel kellene emelnie a hangját. A páros kevés híján egymást ütötte ki a leintés közben.

Bővebben

Nem is a Red Bull a hajlékony szárnyak mestere?

A Red Bull továbbra is "nyugodt" annak ellenére, hogy a legfrissebb pletykák szerint túlságosan hajlékonyak az energiaitalosok autóinak szárnyai, ami akár

Bővebben

Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

A norvég Dennis Hauger az élről rajtolva nyerte meg az F3 idei első főfutamát Barcelonában, miután magabiztos teljesítményt nyújtott, így nem volt kérdés, hogy ő ünnepelhet majd a pódium legfelső fokán. Mögötte Jack Doohan és Matteo Nannini ért célba. Tóth László nyugodt versenyt futva a 26. lett.

Bővebben

Helmut Marko: Sergio nagyon jól ment az időmérőn - F1Hírek

Helmut Marko az imolai futam után azt mondta, hogy szerinte a Mercedes versenytempója jobb a Red Bull-énál. Sergio Perez és Yuki Tsunoda-ról is mondott pár szót. Max Verstappen győzelmével zárult az Emilia-Romagna Nagydíj. A holland egy pontra közelítette meg a teballán Lewis Hamilton-t. Helmut Marko az osztrák Servus TV-nek adott interjút, amiben a hétvége eseményiről […]

Bővebben

Így lesz meghitt fészek a babaágy

Ahhoz, hogy a kisbabák fejlődése megfelelő ütemben folyjon, sok és nyugodt pihenésre van szükségük. Az első időszak izgalmai közepette a kicsik számára nagyon fontos a meghitt babaágy, hiszen sok időt töltenek itt.

Bővebben

Verstappen: Nincsenek kérdőjelek, nyugodt vagyok

Csakúgy, mint az első tesztnapon, vasárnap is Max Verstappen érte el a legjobb köridőt. A holland úgy érzi, az autó kezelhetősége kiváló, így nyugodtan várja a szezonnyitó hétvégét.

Bővebben
2021-06-13 00:27:05