Motosport.com / Marko: Csou a glóriának köszönheti az életét!

Marko: Csou a glóriának köszönheti az életét!

A Red Bull tanácsadója úgy véli, a kínai pilóta életét egyértelműen a halo mentette meg a Brit Nagydíj rajtját követő balesetben, ugyanakkor az ilyen bukások továbbra sem lesznek mindennaposak a Forma-1-ben.

Motosport.com
  • 2022.07.06. 20:00

Kapcsolódó hírek

Csou Kuan-jü nem foglalkozik azzal, hogy mit csinál 2023-ban - F1Hírek

Csou Kuan-jü nem igazán foglalkozik azzal, hogy mi lesz vele a következő szezonban. Azt mondta, hogy még túl korai lenne tárgyalni az Alfa Romeo-val a következő szezonról. Csou Kuan-jü történelmet írt ebben a szezonban. Ő az első kínai, aki rajthoz állhatott az F1-ben. Debütálásakor mindenki üdvözölte a paddockban. Bottas-nak több évre szóló szerződése van az […]

Bővebben

A szabályváltozásoknak köszönheti feljavulását Pérez

Világbajnok csapattársa szerint Sérgio Pérez az idei új szabályoknak köszönheti, hogy jóval közelebb tudott hozzá kerülni.

Bővebben

Csou: Mindent átéltem 10 futam alatt, amit más versenyző 10 év alatt

Az Alfa Romeo kínai pilótája eléggé tartalmas első félévet produkált Forma-1-es újoncévében. Csou úgy gondolja, hogy nincs oka félnie a jövőtől.

Bővebben

Csou nem bánja, hogy nem az Alpine-nál várta ki az F1-es lehetőséget

Csou Kuan-jü figyelemmel követte az Alpine pilótakérdése körüli szappanoperát. A kínai pilóta ugyan az Alfa Romeo versenyzője, de éveken át az Alpine junior csapatában versenyzett.

Bővebben

Ezért fogja Csou elviselni azt, hogy forró vizet kell innia a sisakja alatt a Magyar Nagydíjon

Csou Kuan-jü kellemes élményekkel gazdagodott már a Hungaroringen a 2022-es Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt, és reméli, hogy a magyar alfások támogatásával visszatérhetnek a pontszerző helyekre a rossz francia futam után – még akkor is, ha az egész versenyhétvégére meg kell honosítania egy általa nem kedvelt szokást.

Bővebben

Bottas és Csou is üzent a magyar alfásoknak

Két héttel ezelőtt rendezték meg az AlfaCityt, amelynek folyamán az Alfa Romeo két versenyzője, Valtteri Bottas és Csou Kuan-jü is üzent a résztvevőknek.

Bővebben

Csou „tökéletes” munkája hozzásegítheti őt a 2023-as hosszabbításhoz

Az Alfa Romeo elmondta, hogy Csou Kuan-jü eddig minden négyzetet kipipált idén, ami ahhoz kell, hogy jövőre is az F1-es mezőny és a svájci alakulat versenyzője legyen.

Bővebben

Ez az animáció segíthet megérteni, miért tört le Csou autójáról a bukócső

Csou Kuan-jü a 2022-es Forma-1-es szezon egyik legnagyobb balesetét úszta meg sértetlenül a Brit Nagydíjon, de az Alfa Romeo biztonsági mechanizmusai már nem vizsgáztak jelesre.

Bővebben

Csou balesete után szigorít a 2023-as szabályokon az FIA

Az FIA bejelentette, hogy 2023-tól szigorúbb követelmények lesznek a Forma-1-es autók bukókereteire vonatkozóan, miután Csou Kuan-jü balesetet szenvedett a Brit Nagydíjon.

Bővebben

Az Alfa Romeo már tudja: ezért törhetett le Csou autójáról a bukócső

Az Alfa Romeo adatai szerint kétszer nagyobb erőhatás érte Csou Kuan-jü autóját a 2022-es Brit Nagydíj rajtjánál, mint amit az FIA töréstesztje előír.

Bővebben
2022-08-16 05:24:54