P1race / Marc Marquez a sérüléséről: „Megszűntek a korlátok”

Kapcsolódó hírek

Rossi vagy Marquez, Marquez vagy Rossi – ki végzett a MotoGP-s toplistánk élén?

Parc Fermé

Bővebben

Marquez megkapta az orvosi engedélyt: ott lesz a sepangi teszten!

A tél folyamán kétséges volt, hogy a nyolcszoros világbajnok rendbejön-e az előszezoni tesztekre. Hétfőn azonban megkapta a zöld jelzést!

Bővebben

Hivatalos: Marquez meggyógyult, már az előszezoni teszteken motorra ülhet

A Repsol Honda hivatalosan is bejelentette, hogy Marc Marquez részt vehet majd a MotoGP sepangi előszezoni tesztjén, miután sikeres volt a rehabilitációja a tavalyi agyrázkódása után.

Bővebben

Zöld jelzés: Marquez ott lesz a sepangi teszten

Jó hírekkel szolgált a Repsol Honda: az újabb orvosi vizsgálatok arra jutottak, hogy a nyolcszoros világbajnok felépült és felülhet egy MotoGP-motorra, így részt vehet a jövő hétvégi maláj teszten.

Bővebben

Az LCR Honda február 9-én, külön prezentálja versenyzőit

A tavalyi évhez hasonlóan, leginkább amiatt, hogy Alex Marquez és Takaaki támogatói háttere teljesen más, külön (azonban egy napon) tartja az LCR Honda a két versenyzője 2022-es bemutatóját.

Bővebben

Marc Marquez: „Ezt senkinek sem kívánom!”

A Repsol Honda világbajnoka már sportmotorra is ülhetett nemrég. De a portimaoi és aragoni teszt előtt adott interjúban beszélt hosszasan a balesetéről és az azt követő időszakról.

Bővebben

Marquez ismét motoron – Komolyan veszi a spanyol, hogy ott legyen az első teszten

Marc Marquez nemrég még Portimaoban körözött a Honda produkciós, vagyis utcai változatú RC213V-S jelzésű versenygépével, most pedig már Aragónban húzta a gázt egy CBR600RR-rel.

Bővebben

Marc Marquez pozitívan zárta a portimaoi tesztet

A nyolcszoros világbajnok közel három hónap után vezethetett újra gyorsasági motort. A portugáliai teszt kapcsán beszélt csapat sajtósának, ezáltal pedig az egész világnak.

Bővebben

HRC: „Az RC212V megszületése óta a legradikálisabb változtatást hajtottuk végre” - 2.rész

A Motor Sport Magazine és Mat Oxley készített egy nagyszerű interjút a HRC technikai igazgatójával, Takeo Yokoyamával, aki bár Marc Marquez visszatérésének lehetséges időpontjára nem tért ki, azonban leszögezte, hogy a céljuk az, hogy visszaszerezzék a MotoGP trónját.

Bővebben

Marquez: Nincs gond a látásommal, irány a sepangi teszt!

Parc Fermé

Bővebben
2022-01-27 23:42:17