Formula.hu / Már Austinban kipróbálnák az új sárga zászlós módszert

Már Austinban kipróbálnák az új sárga zászlós módszert

Michael Masi már az USA Nagydíjon szeretné kipróbálni legújabb ötletét: minden dupla sárga zászlós időszak alatt született köridőt törölnének. Egyelőre azonban szó sincs szabályváltozásról.

Formula.hu
  • 2021.10.17. 11:36

Kapcsolódó hírek

Vettel: Őszintén nem tudom, mi történt - F1Hírek

Sebastian Vettel-nek kicsit érdekesen alakult a Szaúd-arábiai Nagydíj. Már az időmérő sem alakult túl fényesre. Gyengén szerepelt. A futamon pedig sok incidensbe belekeveredett. Sebastian Vettel és Lance Stroll nagyon gyengén szerepelt a szaúdi hétvége időmérőjén. Már a Q1-ben kiestek. A négyszeres bajnok jó rajtot vett. A piros zászlós megszakítások után már a legjobb tízen belül […]

Bővebben

Hamilton egyetlen vétségre a rajtbüntetéstől

Általában csak legyinteni szoktunk, ha egy pilóta megrovást kap a versenybíróságtól. Lewis Hamiltonnak azonban már kettő van, ha még egyet összeszed Abu Dhabiban, tízhelyes rajtbüntetést kap.

Bővebben

Wolff nem tudja, gyorsak lesznek-e Abu Dhabiban

A Mercedes csapatvezetője szerint a Dzsiddában látottak alapján is megjósolhatatlan, milyenek lesznek az erőviszonyok az F1-es szezonzárón. Úgy érzi, már így is túlteljesítették a várakozásokat.

Bővebben

Horner: a Red Bull „tisztán” akarja megszerezni az F1-es bajnoki címet

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, hogy ők sem akarják ellentmondásos körülmények között megnyerni a 2021-es szezont, miután már a szaúdi futam is majdnem botrányba fulladt.

Bővebben

IndyCar: Vasserék távoznak a Dale Coyne Racingtől és már az utódjuk is megvan? -

A korábbi tervekkel ellentétben már jövőre véget ér a Dale Coyne Racing, valamint Jimmy Vasser...

Bővebben

A Team De Rooy elektromos kamiont fejleszt - RallyFans.hu

A tesztek jövőre kezdődnek és a 2023-as Dakar Rally-n már az elektromos kamionnal kívánnak indulni. A Team De Rooy együttműködik az UMS-sel (Urban Mobility Systems) és az Allison Transmissionnal egy elektromos meghajtású teherautó fejlesztésében. Az Allison Transmission, a hagyományos és elektromos járműhajtási megoldások vezető tervezője és gyártója három éves megállapodást írt alá a holland csapattal. A tervek szerint 2022 elején egy

Bővebben

Könyvajánló: Wéber Gábor a jelen Forma-1-éből már a jövőbe tekint

Az idei karácsonyi autósportos könyvpiacról ha csak egy könyvet kellene kiemelnünk, amit biztosan vegyél meg, az Wéber Gáboré.

Bővebben

Mint a piacon, úgy alkudozott az F1-es versenyigazgató a Red Bull-lal — F1VILÁG.HU

„Mint egy piacon”, úgy alkudozott a Red Bull Forma-1-es csapatával a vasárnapi Szaúd-arábiai Nagydíj egyik piros zászlós versenymegszakításakor Michael Masi versenyigazgató, az ügyben érintett csapatok pedig azt mondják, számukra is szokatlan volt a helyzet.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Brundle: Vettel már nem tartozik az elit pilóták közé

Martin Brundle szerint Sebastian Vettel már nem tartozik a jelenlegi Forma-1-es mezőny öt legjobb pilótája közé. A négyszeres világbajnok egy időben

Bővebben

Oconnak már majdnem megvolt a dobogó, de aztán...

Esteban Ocon elmondta, hogy a dobogós reményei akkor kaptak nagy ütést, amikor két körrel a leintés előtt padlólemezének egy darabja levált az autójáról. Valtteri Bottas ennek is köszönhetően tudta őt elkapni az utolsó métereken.

Bővebben
2021-12-07 15:20:38