Kapcsolódó hírek

Loeb kihívta Ogiert egy monte-carlói visszavágóra - RallyFans.hu

Nem sokkal azután, hogy elvesztette a Monte-Carlo Rally történetének legeredményesebb versenyzője címét, Sébastien Loeb kihívta Sébastien Ogiert egy visszavágóra. Loeb a közösségi médiában egy pimasz üzenetben gratulált honfitársának és riválisának, de megkérdezte, hogy mikor tudja helyreállítani a mérleget, és kilenc győzelemmel egyenlíteni a Monte-Carlo Rally győzelmek tekintetében. Loeb üzenete így szólt:

Bővebben

Loeb nélkül folytatja Hamilton csapata az Extreme E-ben - RallyFans.hu

Egy jamaicai versenyző csatlakozik Cristina Gutiérrezhez az X44 Vida Carbon Racingnél. Cristina Gutiérrez és Sébastien Loeb megnyerte az Extreme E második szezonját tavaly. Úgy tűnik Lewis Hamilton csapata, az X44 Vida Carbon Racing nem vallja a győztes pároson ne változtass elvet. A kilencszeres rally világbajnok Sébastien Loeb idén nem lesz a csapat tagja. A jamaicai Fraser McConnell csatlakozik Cristina Gutiérrez mellé. 2019-es

Bővebben

Loeb: Nem fogok részt venni a Montén - RallyFans.hu

Túl közel van a WRC szezonnyitóján a pályabejárás kezdete a Dakar Rally végéhez. A kilencszeres rally-világbajnok Sébastien Loeb elárulta, hogy nem indul a jövő hónapban megrendezésre kerülő WRC szezonnyitó Monte-Carlo Rallyn. Az M-Sport, a csapat, amellyel Loeb tavaly ugyanezen a versenyen megszerezte pályafutása 80. győzelmét, három Puma Rally1-es gépét nevezte be a Monte-ra.

Bővebben

Loeb: A 10%-át vezettem annak, amit tudok - RallyFans.hu

Óvatossága ellenére több defektje is volt a 2023-as Dakar Rally második szakaszán, amivel lehet a győzelmi esélyei is elszálltak. A Bahrain Raid Xtreme párosa, Sébastien Loeb és Fabian Lurquin közel másfél óra hátránnyal a 60. helyen zárta a 2023-as Dakar Rally második szakaszát. Az Al Uláig tartó 430 kilométeres szelektíven 3 defektjük is volt, majd mivel nem volt már több pótkerekük

Bővebben

Coulthard beszólt a pilótáknak, elrajtolt a Formula-E, Loeb történelmet írt - szombat

Megkezdődött a Formula-E szezonja, Loeb rekordot döntött a véghajrájához érkező Dakaron, Hamilton és Wolff pedig támogatásukról biztosították Vowlest.

Bővebben

Dakar: Loeb történelmet írt az utolsó előtti szakaszon

Zsinórban hatodik szakaszgyőzelmével új csúcsot állított fel a francia ralilegenda, Sebastien Loeb a Dakaron. A nyolcadik szakasz óta nem talált legyőzőre, s már csak egy van hátra.

Bővebben

Dakar: Loeb rekordot döntött, zsinórban hatodik szakaszát nyerte a ralilegenda

A WRC-legenda Sebastien Loeb lett az első versenyző a Dakar-rali történetében, aki hat egymást követő szakaszgyőzelmet zsebelt be, miután megnyerte a szombati, utolsó előtti etapot Szaúd-Arábiába. El-Attija gyakorlatilag már ünnepelhet.

Bővebben

Dakar: Újabb Loeb-szakaszgyőzelemmel zárult a 12. szakasz

A WRC-legenda Sebastien Loeb a második helyre jött fel a 2023-as Dakar-rali összetettjében, miután pénteken újabb szakaszt nyert meg. Nászer el-Attija továbbra is őrzi előnyét az élen.

Bővebben

Dakar: Loeb továbbra is bombaformában, el-Attija előnye kitart

Sebastien Loeb továbbra is hatalmas formában van a 2023-as Dakar-ralin, a csütörtöki 11. szakaszon sorozatban negyedik szakaszgyőzelmét szerezte, miközben Nászer el-Attija tartja első helyét összetettben.

Bővebben

Dakar: zsinórban harmadik szakaszát nyerte meg Loeb

A WRC-klasszis Sebastien Loeb a tizedik szakaszon egymást követő harmadik napi sikerét aratta, az összetettben élen álló Nászer el-Attija viszont egy remek hajrával megőrizte kényelmes előnyét az élen.

Bővebben
2023-03-27 09:47:10