Kapcsolódó hírek

Német Nagydíj: Öt Ducati az első hat helyen pénteken - P1race.hu

Az, hogy a két gyári Ducati erős, nem meglepetés. Közéjük viszont odafért a VR46-Ducati nyergében Luca Marini is a második helyre.

Bővebben

Martín Sachsenringen már rajthoz állna - P1race.hu

A Pramac Ducati fiatal versenyzője, Jorge Martín hétfőn átesett a jobb karját érintő tervezett műtéten. Sachsenringen már szeretne rajthoz állni.

Bővebben

Katalán Nagydíj - Quartararo győzelem, Espargaró korai ünneplése - P1race.hu

A futamot végig, magabiztosan vezetve, Fabio Quartararo tudott győzni Barcelonában. A dobogón mögötte kettős Pramac Ducati siker Martin - Zarco sorrendben. Aleix Espragaró egy körrel korábban örült a kelleténél...

Bővebben

IndyCar: A NAPA ruhájába öltözik Grosjean autója Gatewayen -

Vadiúj dizájn az idei IndyCar szezon utolsó oválfutamára.

Bővebben

Silverstone: Figyelemre méltó első sor - Versenyzői nyilatkozatok

A Pramac-Ducati ásza, Johann Zarco a kvalifikáción a második és harmadik helyre utasította vissza márkatársát, Jack Millert és az Aprilia gyári pilótáját, Maverick Viñalest, míg Aleix Espargaró sérülése lennére is a második sorból kezdi meg a holnapi futamot.

Bővebben

Zarco a pole-ban, Espargaro nagy bukás után 6.

A Pramac Ducati franciája zárta az élen a Brit GP időmérőjét, megelőzve Vinalest és Millert. A három fő vb-esélyes a második rajtsorban: Espargaro egy órával a hatalmas repülése után lett hatodik.

Bővebben

Zarco: Az első szabadedzés vége adott önbizalmat

A Pramac Ducati versenyzője, Johann Zarco a nyári szünet utáni első MotoGP-edzésen a bukás ellenére az élre állt, és a negyedik helyen végzett a pénteki összesített eredmények alapján.

Bővebben

Ciabatti: Miller Valenciáig még a Ducati versenyzője

A Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti izgalmasan élte meg a MotoGP világbajnoki szezon első felét, hiszen minden futamon legalább egy Ducati állt a dobogón, és hat győzelmet ünnepelhettek.

Bővebben

MotoGP: a Ducati-pilóta alkoholos befolyás alatt balesetezett, elvehetik a jogosítványát

A gyári Ducati versenyzője, Francesco Bagnaia Spanyolországban alkoholos befolyás alatt hajtott az árokba, amiért elvehetik a jogosítványát – számolt be az ügyről egy spanyol portál, amit később a Ducati is megerősített.

Bővebben

Bagnaiához hasonlóan Martín sem akart elesni

A Pramac Ducati versenyzője egy meglehetősen visszafogott versenyt teljesített a hétvégén. 7. lett. A futam második felében jó pár pozíciót volt kénytelen átadni. 

Bővebben
2023-02-07 08:19:00