F1világ / Leclerc: Próbálom idén elkerülni a „buta” hibákat — F1VILÁG.HU

Leclerc: Próbálom idén elkerülni a „buta” hibákat — F1VILÁG.HU

A Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc mindent megtesz azért, hogy jobban megválogassa, milyen csatákba megy bele a jövőben, hogy ne kövessen el olyan hibákat, mint az elmúlt évben.F1VILÁG.HU — Hírek

F1világ
  • 2021.03.25. 17:33

Kapcsolódó hírek

Liberty: így harcolták ki a „buta amerikaiak” az F1-es költségsapka bevezetését

A Liberty Media vezérigazgatója, Greg Maffei arról beszélt, hogy „kinevették a buta amerikaiakat”, amikor a sport új tulajdonosai megpróbálták lenyomni a költségvetési limitet az F1-es csapatok torkán.

Bővebben

Verstappen: Nem követhetünk el buta hibákat

A Red Bull pilótája pontosan tisztában van vele, mennyire nehéz lesz az idei szezonja Lewis Hamilton ellen. A kettejük között uralkodó állítólagos feszültségről is beszélt.

Bővebben

Schumacher: Nem próbálom túlszárnyalni apámat

Büszkeség, tűz, küzdőszellem – Michael Schumacherre jellemző volt mindez hosszú és eredményes karrierje során, és fia is örökölte tőle. Mick most arról mesélt, mit kapott édesapjától útravalóul.

Bővebben

Ricciardo: Verstappen kinőtte a kezdeti hibákat

Daniel Ricciardo szerint Max Verstappen már maga mögött hagyta azokat a hibákat, amik F1-es pályafutása elején jellemezték őt. A két versenyző közel három szezonon át versenyzett együtt a Red Bullnál.

Bővebben

Norris: Próbálom így folytatni, de ez nem lesz egyszerű…

A McLaren versenyzője, Lando Norris remekül indította a szezont, és reménykedik abban, hogy hasonlóan folytathatja, azonban hozzátette, ez nem lesz egyszerű, és lesz olyan hétvége, amikor a nyolcadik hely jelenti majd a maximumot.

Bővebben

Így segítették Jos Verstappen korai hibái fia jobbá válását

Jos Verstappen tehetséges versenyző volt a maga idejében, de nem tudta a legtöbbet kihozni F1-es karrierjéből. A pályán és azon kívül is vétett hibákat, emiatt pedig nem tudta elérni a csúcsot. A fiát, Maxot azonban úgy nevelte, hogy ő ne kövesse el ugyanezeket a hibákat.

Bővebben

Russell sebessége már megvan, csak a hibákat kell kigyomlálni

A Mercedes Forma–1-es csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, hogy a kulcs George Russell fejlődéséhez nem abban rejlik, hogy még gyorsabb próbál lenni, hanem inkább a hibákat kell neki kigyomlálni vezetéséből.

Bővebben

Günther Steiner szerint Grosjean a legjobbak közé tartozott - F1Hírek

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elismerte, hogy voltak Romain Grosjean-nak voltak buta hibái, de a tempójához és tehetségéhez nem férhet kétség. Nem bántám meg, hogy annak idején leigazolták a francia pilótát. Romain Grosjean-t idén már nem láthatjuk az F1 rajtrácsán. A 2020-as Bahrein Nagydíj volt az utolsó futama, ahol rajthoz állt. A rajt után hatalmas […]

Bővebben

Gasly: Nagyon dühös vagyok magamra - F1Hírek

Pierre Gasly már a rajt előtt egy buta hibát vétett. A felvezető kör után rosszul állt fel a rajtrácsra. Ezért öt másodperces büntetést kapott, amit a futamon le is töltött. A francia pilóta dühös volt és vállalta a felelősséget. Pierre Gasly a 12. helyről várhatta a Spanyol Nagydíj rajtját. A francia pilóta rosszul állt fel […]

Bővebben

Gasly: Ez egy buta hiba volt a rajtnál

Pierre Gasly magára vállalja a felelősséget, amiért az AlphaTauri csak egyetlen ponttal távozhat a Spanyol Nagydíjról, hozzáteszi azonban, hogy a csapat az utóbbi hetekben váratlanul a Ferrari és a McLaren mögé esett.

Bővebben
2021-09-17 17:23:34