P1race / Le Mans-i 24 órás – beharangozó

Kapcsolódó hírek

Ricciardo-t jobban vonza a La Mans 24 órás, mint az Indy 500-as futam - F1Hírek

Daniel Ricciardo-t arról kérdezték, hogy az Indy 500-as futamon vagy a Le Mans-i 24 órás versenyen venne inkább részt. Az ausztrál versenyző mindkét viadalról kifejtette véleményét. Mindkét verseny koronaékszerként jelenik meg az autósport naptárában. A Monacói Nagydíj mellett az Indianapolis 500-as és a 24 órás Le Mans alkotják az úgynevezett „Motorsport Hármas Koronáját”. Ricciardo már […]

Bővebben

Ricciardo szívesebben próbálná ki Le Mans-t, mint az Indy500-at

Daniel Ricciardo elmondta, szívesebben állna rajthoz a Le Mans-i 24 órás versenyen, mint a hasonlóan legendás Indy500-on. Az ausztrál idén csatlakozott a Daniel Ricciardo elmondta, szívesebben állna rajthoz a Le Mans-i 24 órás versenyen, mint a hasonlóan legendás Indy500-on.

Bővebben

Elhalasztották a Le Mans-i 24 órás versenyt!

A Le Mans-i 24 órás versenyt a szokásoknak megfelelően június közepén kívánták volna megtartani, azonban ezt a dátumot most módosították egy augusztusi időpontra. A szervezők abban a reményben változtatnak, hogy akkor már nézők előtt tarthatják meg a futamot.

Bővebben

Alpine-főnök: Alonso és Ocon biztosan nem mennek Le Mans-ba – egyelőre

Fernando Alonso az utóbbi években többször is részt vett a Le Mans-i 24 órás viadalon. A spanyol kétszer meg is nyerte a híres futamot, de az Alpine új ügyvezető igazgatója szerint sem ő, sem pedig fiatal csapattársa, Esteban Ocon nem fog versenyezni Le Mans-ban egy ideig.

Bővebben

Supersport világbajnokság – beharangozó

Mire számíthatunk a hatszázas géposztályban?

Bővebben

CIV Superbike - olasz bajnoki beharangozó

A hétvégén Mugelloban kezdetét veszi az olasz bajnokság - amelyben magyar érdekeltség is van!

Bővebben

Leclerc: „Végig kellett csinálnom egy 42 órás versenyt alvás nélkül...”

Charles Leclerc minden erejével a Forma-1-re koncentrál, ám amikor felvetődik annak a lehetősége, hogy részt venne-e a Le Mans-i 24 órás versenyen, a monacói nem tudja leplezni, hogy nagyon szívesen elvállalná a felkérést.

Bővebben

Megérkezett a Drive to Survive 3. évadának trailere!

Ma tette közzé a Netflix és a Forma-1 a Drive to Survive 3. évadának beharangozó képsorait. Februárban ugyan már megosztottak egy kis kedvcsinálót a

Bővebben

Podcast: Kié a legütősebb páros?

Az új szezont beharangozó sorozatunk első részében mérlegre tesszük az idei mezőny 10 pilótapárosát: kik húzzák majd egy irányba a szekeret, hol lesznek belvillongások és kié a legerősebb emberanyag?

Bővebben

Dakar 2021 - beharangozó

Most hétvégén rajtol a világ legkeményebb tereprali viadala, a Dakar 2021-es kiírása. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Bővebben
2021-06-13 01:12:40