RallyFans / Laia Sanz Minivel indul a 2022-es Dakar Rallyn - RallyFans.hu

Laia Sanz Minivel indul a 2022-es Dakar Rallyn - RallyFans.hu

A sikeres motorversenyző hölgy először indul autóval a Dakar Rallyn. Laia Sanz az elmúlt 11 éveben mindig célba ért a Dakar Rally-n a motorosoknál és a női értékelést is minden alkalommal megnyerte. A spanyol hölgyről már egy ideje tudni lehetett, hogy autóra váltana. Idén év elején a Dubai Baja-n a South Racing Can-Am-jével az összetett kilencedik és a T4-es kategória negyedik helyét szerezte

RallyFans
  • 2021.11.23. 17:14

Kapcsolódó hírek

Sprintfutamos hétvégével indulhat a 2022-es szezon!

Kiderült, hogy a Forma-1 várhatóan melyik hat pályán szeretné, ha a következő szezonban sprint kvalifikációs futamokat tartanának.

Bővebben

A Yamaha még a 2022-es szezonnyitó előtt hosszabbítani szeretne Quartararoval

A hangvillások nem szeretnék kivárni azt, hogy szezon közben kelljen világbajnok motorosuk megtartásán dolgozni, így Quartararot még a holtszezon soron megkínálják egy kétéves szerződéssel.

Bővebben

A Team De Rooy elektromos kamiont fejleszt - RallyFans.hu

A tesztek jövőre kezdődnek és a 2023-as Dakar Rally-n már az elektromos kamionnal kívánnak indulni. A Team De Rooy együttműködik az UMS-sel (Urban Mobility Systems) és az Allison Transmissionnal egy elektromos meghajtású teherautó fejlesztésében. Az Allison Transmission, a hagyományos és elektromos járműhajtási megoldások vezető tervezője és gyártója három éves megállapodást írt alá a holland csapattal. A tervek szerint 2022 elején egy

Bővebben

2022 elején a Ferrarival fog versenyezni Valentino Rossi

A MotoGP-legenda Valentino Rossi a januári Gulf 12 órás versenyen fog rajthoz állni egy Ferrarival, ami a 2022-es autóversenyzői programjának elejét fogja jelenteni, az egyik csapattársa pedig a féltestvére, Luca Marini lesz.

Bővebben

Bajban a Rally Hungary?

A hírek szerint veszélybe került a magyar ERC-futam 2022-es megrendezése - az MNASZ elnöke szerint december 15-én véglegesítik csak a versenynaptárat.

Bővebben

Már a szezonnyitón is sprintet rendezhetnek 2022-ben

Parc Fermé

Bővebben

Kétségessé vált a 2022-es Belga Nagydíj a legendás Spa pályán!

A történelmi Spa-Francorchamps helye, és a Belga Nagydíj helyszíne a 2022-es Forma-1-es versenynaptárban kétségessé válhat.

Bővebben

2022-ben hat helyszínen sprintfutamot tartanak? - F1Hírek

Egyes sajtó hírek szerint az F1 2022-ben hat helyszínen rendezné meg az új formációt, a sprintfutamot. Emellett pedig más részletekről is tárgyalnak a csapatokkal. A csapatfőnökök Szaúd-Arábiában találkoztak az F1 vezetőivel. A szokásos szombati meetingjük egyik témáját a sprint adta. Az F1 elképzelései még nagyon formálódó szakaszban vannak. Több kulcsfontosságú részlet kialakulni látszik. Több forrás […]

Bővebben

Ezeken a helyszíneken lesz 2022-ben sprintfutam az F1-ben — F1VILÁG.HU

2022-ben hat versenyhelyszínen rendezhetnek sprintkvalifikációt a hagyományos időmérő edzések helyett a Forma-1-ben, a királykategória csapatait pedig nemrég a tervezett helyszínekről is tájékoztatták.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Neuville navigátora, Wydaeghe megsérült a mai teszten - RallyFans.hu

A belga párost kórházba szállították miután a mai teszten balesetet szenvedtek. Tegnap a heves havazás és a szélsőséges időjárás miatt rövidítenie kellett a Hyundai Motorsportnak a tesztnapon. Ma tovább folytatták Elzászban, Franciaországban a havas teszteket. A csapat a közösségi médiában egy rövid közleményben tudatta, hogy a páros letért az útról, és kórházba szállították őket.

Bővebben
2021-12-07 17:03:11