RacingLine / Korábbi válogatott focista nem, de Hamilton végül elítélte a tüntetők módszerét

Korábbi válogatott focista nem, de Hamilton végül elítélte a tüntetők módszerét

A Mercedes pilótája sem akarja, hogy a jövőben berohanjanak a pályára, Gary Lineker szerint azonban ennél nagyobb veszély a klímaváltozás.

RacingLine
  • 2022.07.06. 18:55

Kapcsolódó hírek

Ricciardo azt hitte, hogy a tüntetők Verstappen rajongók - F1Hírek

A múlt hétvégi Brit Nagydíjon tüntetők hatoltak be a pálya terültére. Daniel Ricciardo viccelve azt mondta, hogy először azt hitte, a tüntetők Max Verstappen rajongók, mivel látta őket és narancssárga ruhában voltak. A múlt hétvégi Brit Nagydíj előtt a helyi rendőrség értesült arról, hogy tüntetők megzavarhatják a futamot. A rendzavarás az első körben történt. A […]

Bővebben

A magyar válogatott focista is búcsúzik Vetteltől: „Minden jót, bajnok!”

Az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter is minden jót kíván a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettelnek, és egy Vettellel közös képet is feltöltött.

Bővebben

Így látják a pilóták a tüntetők tettét

Lewis Hamilton, Carlos Sainz, Sergio Perez és Sebastian Vettel is érti, hogy miért történt az, ami - egyedül a módszerrel nem értenek egyet, mert a tüntetők magukat és a versenyzőket is veszélybe sodorták ezzel.

Bővebben

Tüntetők zavarhatják meg a Brit Nagydíjat? - F1Hírek

A northamptonshirei rendőrség azt állítja, hogy olyan értesülések jutottak el hozzájuk, miszerint tüntetők zavarhatják meg a 2022-es Brit Nagydíjat. A northamptonshire-i rendőrség figyelmeztette a tüntetőket, hogy ne menjenek a silvestonei pálya környékére, miután “hiteles hírszerzési értesülést” szerint tiltakozás zavarhatja meg az F1-es futamot. A hétvégi futamon 400 000 ember lehet jelen a helyszín. Négy hazai […]

Bővebben

Tüntetők silverstone-i inváziójától tart a rendőrség

A hatóság tudtára jutott, hogy tüntetők készülnek behatolni a pályára a vasárnapi nagydíj közben: igyekeznek mindenkit eltántorítani a tervtől, arra hivatkozva, hogy az életveszélyes, emellett törvénybe ütköző.

Bővebben

A brit rendőrség attól tart, hogy tüntetők zavarhatják meg a Brit Nagydíjat

A brit rendőrség beszámolója szerint hiteles bizonyítékaik vannak arra, hogy tüntetők törhetnek be a vasárnapi silverstone-i versenyre, de arról nem közöltek információt, hogy milyen jellegű demonstrációra számítanak.

Bővebben

A Forma-1 és a Mercedes is elítélte Nelson Piquet kijelentéseit

A Foma-1 és a Mercedes is elítélte a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet kijelentéseit, amelyben rasszista megjegyzéseket tett Lewis Hamiltonra.

Bővebben

Válogatott focista akar lenni Massa kisfia!

Parc Fermé

Bővebben

George Russell a helyszínen nézte végig a magyar válogatott angolok elleni vb-selejtezőjét — F1VILÁG.HU

A Williams Forma-1-es csapatának versenyzője, George Russell is kint volt a magyar labdarúgó válogatott Anglia elleni mérkőzésén kedd este.F1VILÁG.HU — RACE|IDŐ

Bővebben

Wolff az osztrák válogatott olaszok elleni teljesítményéből inspirálódna

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is követte a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságon az osztrák válogatott meccseit, és elmondása szerint a csapata is inspirálódhat abból, amilyen teljesítményt nyújtottak a jóval esélyesebb olaszok ellen.

Bővebben
2022-08-16 05:18:56