RacingLine / Közvetítjük Kiss Norbi és a Révész Racing cseh fordulóját!

Kapcsolódó hírek

Kiss Norbi és a Révész Racing felemás hétvégéje Zolderban

Növelte előnyét a belga versenyhétvége után a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert és magyar csapata, a Révész Racing.

Bővebben

Révész Racing: Új név, új szezon, új feladatok

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Révész Truck Racing Team. Egy magyar csapat, mely Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok személyében magyar pilótával vágott neki a kamion Eb-nek. A tűzpiros versenykamion a leggyorsabbnak bizonyult 2020-ban, de több versenyhétvégét törölni kellett a koronavírus járvány miatt, így végül nem hirdettek végeredményt. 2021-ben viszont újult erővel vág neki a csapat a szezonnak, ráadásul Kiss Norbi új feladatot is kap.

Bővebben

Kiss Norbi: A harmadik Eb-cím a tét!

Harmadik Európa-bajnoki címét szerezheti meg a hétvégén Kiss Norbert. A nyíregyházi Révész Racing kamionversenyzője jelenleg 45 pont előnnyel vezet a második helyen álló Lenz, 49 ponttal a harmadik Lacko előtt. Amennyiben Norbi 16 pontot szerez, már biztosan bajnok, a hétvégén Misanóban pedig összesen 60 pont gyűjthető.

Bővebben

Idén is beszáll Sarud népszerűsítésébe Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

Bővebben

Kiss Norbi futamait ma már YouTube csatornánkon is nézheted, magyarul!

A cseh fordulót némi kísérleti jelleggel már lehetett magyarul is nézni streamelve Kiss Norbi Facebook oldalán, ahogy most Belgiumból is.

Bővebben

Ma és holnap is nézheted Kiss Norbi futamait nálunk YouTube-on!

Ahogy az mér az idei évben megszokottá vált, Kiss Norbert és a Révész Racing európai hódításait online lehet követni, már magyarul is.

Bővebben

Pole-ból és a nyolcadik helyről is nyert Kiss Norbi vasárnap!

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője nyerte a gyorsasági kamion Eb vasárnapi első futamát a Hungaroringen. A 36 éves

Bővebben

Pole-ból és a nyolcadik helyről is nyert Kiss Norbi vasárnap!

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője nyerte a gyorsasági kamion Eb vasárnapi első futamát a Hungaroringen. A 36 éves

Bővebben

Kamion EB: Lenz nyert, Kiss Norbi a pole-ból rajtolva műszaki hiba miatt kiesett

A Hungaroringen kezdődött el a Kamion Európa-bajnokság idei szezonja, így Kiss Norbert, a kétszeres bajnok hazai pályán kezdhette meg a szereplést a Révész Racing csapatával, ráadásul a pole pozícióból.

Bővebben

Történész, borász és egykori államtitkár is Kiss Norbi jótékonysági vacsorájának vendége volt Sarudon

Dr. Illés Zoltán, ökológus egyetemi tanár és egykori környezetvédelmi államtitkár, Dr. Lőrincz György, az egerszalóki St. Andrea tulajdonosa, világhírű magyar borász és Berecz Mátyás, az Egri Vitézlő Oskola alapítója, az egri vár történetének nemzetközileg is elismert kutatója. Sokan mások mellett – a formula.hu stábjával együtt – ők hárman is részt vettek Kiss Norbi autóversenyző jótékonysági vacsoráján Sarudon, a Sulyom Tájétteremben, ahol a világ- és többszörös Európa-bajnok Kápolnai Macskaárvaházának javára gyűjtöttek a résztvevők.

Bővebben
2021-10-17 11:29:51