RacingLine / Kiss Norbi kiesett az első versenyen, a második baleset miatt elmaradt

Kapcsolódó hírek

Nulla ponttal kezdte a Kamion-Eb idényét Kiss Norbi

Egy nagyszerűen sikerült időmérő edzés után nullázott Kiss Norbi az ETRC hungaroringi fordulójának első napján. A szezonnyitóját egy műszaki hiba és egy piros zászlós megszakítás nehezítette.

Bővebben

Kiss Norbi futamait ma már YouTube csatornánkon is nézheted, magyarul!

A cseh fordulót némi kísérleti jelleggel már lehetett magyarul is nézni streamelve Kiss Norbi Facebook oldalán, ahogy most Belgiumból is.

Bővebben

Közvetítjük Kiss Norbi és a Révész Racing cseh fordulóját!

Az utolsó utáni pillanatban hozta tető alá Kiss Norbi és a Révész Racing azt, hogy csak legyen magyar nyelvű közvetítése is a versenyhétvégéjének a cseh

Bővebben

Idén is beszáll Sarud népszerűsítésébe Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

Bővebben

Kamion EB: Lenz nyert, Kiss Norbi a pole-ból rajtolva műszaki hiba miatt kiesett

A Hungaroringen kezdődött el a Kamion Európa-bajnokság idei szezonja, így Kiss Norbert, a kétszeres bajnok hazai pályán kezdhette meg a szereplést a Révész Racing csapatával, ráadásul a pole pozícióból.

Bővebben

Racingline.hu Podcast: Kiss Norbi idén (is) elvenné az ellenfelek lelkesedését!

Legújabb epizódunkban Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzővel beszélgettünk arról, hogy miként élte meg a tavalyi, igencsak csonkára

Bővebben

Ryan Smithnek fétise van Kiss Norbi korábbi kamionjai iránt?

Újabb versenykamiont vásárolt meg Ryan Smith, ezúttal Kiss Norbi korábban használt Mercedese került a brit versenyzőhöz.

Bővebben

Hihetetlen: Kiss Norbert a 8. helyről rajtolva is futamgyőzelmet aratott a Kamion Eb 4. versenyén!

Kiss Norbi a kamion Európa-bajnokság 4. hungaroringi futamán is győzelmet aratott, miután egészen elképesztő meneteléssel vágott át a mezőnyön a 8. helyről rajtolva.

Bővebben

Kettőből kettő! - RallyFans.hu

A Ritmus Ase támogatott párosának, a Kiss Ferenc-ifj. Kiss Ferenc párosnak az idei Mitropa győzelmeit jelentik a címben szereplő számok, ugyanis a Velenje Rallye után a Nova Gorica Rallye-t is behúzta a páros, pedig nem volt eseménytelen és gondtalan a verseny számukra. Várkonyi Szabolcs csapatvezető: Kiss Feri idei második versenyét is megnyerte a Mitropa Kupában, ami sokkal bonyolultabb volt, mint ahogy ez

Bővebben

Vervisch győzött a WTCR spanyolországi főfutamán, Norbi megint kiesett

Az Audik remek időmérős szereplésének hála Frédéric Vervisch indulhatott a pole-ból a WTCR második aragón futamán, mellőle Thed Björk, a harmadik helyről pedig Gilles Magnus várta a rajtot. Michelisz Norbi a negyedik rajtkockát szerezte meg.

Bővebben
2021-09-17 18:07:15