Kedvcsináló videó érkezett az F1 Managerhez

Megérkezett az egyik utolsó kedvcsináló videó, amely bemutatja nekünk, hogyan is zajlik egy versenyhétvége és mi mindenre kell majd odafigyelnünk a játékban, ha sikereket szeretnénk elérni. A játék early accesszel már augusztus 25-étől elérhető.

Formula.hu
  • 2022.08.12. 15:53

Kapcsolódó hírek

F1 Manager: Valósághű mozdulatok

A játékmenetet bemutató kedvcsináló videók után ezúttal azt tudhatjuk meg az F1 Manager 22 készítőitől, miként próbálták meg a lehető legélethűbbé varázsolni a játékot a motion capture technológiával.

Bővebben

F1 Manager 22: A versenynap

Újabb kedvcsináló videót tettek közzé az F1 Manager 22 készítői. Ezúttal a versenynap legérdekesebb és alapvető elemeit ismertetik meg velünk a fejlesztők, mielőtt augusztus végén megjelenne a játék.

Bővebben

Itt az F1 Manager 2022 új kedvcsináló előzetese

Ha szeretnéd kipróbálni magad F1-es csapatfőnökként, akkor az augusztus 30-án érkező új játékot neked találták ki – mutatjuk az F1 Manager 2022 legfrissebb trailerét!

Bővebben

Egy 2021-es Ford Fiesta WRC került Magyarországra - RallyFans.hu

Schubert István is beállt a WRC tulajdonosok közé. Bútor Robi Citroen C3 WRC-je után egy újabb utolsó generációs WRC érkezett hazánkba. A 2021-es fejlesztésű Ford Fiesta WRC tegnap érkezett az M-Sportól. Korábban Adrien Fourmaux használta tavaly az Ypres Rallyn. A francia versenyző akkor összetörte az autót, az M-Sport pedig utána újjá építette. Schubert

Bővebben

Több csapat is jelentős újításokkal érkezett Silverstone-ba

Ahogyan azt az utóbbi években megszokhattuk, Silverstone-ba ezúttal is sok csapat érkezett újításokkal. Többek között a Williams és az Alpine is jelentősen átalakította autóját, de a Ferrari is módosított.

Bővebben

Videó: Ezért remekelt a Red Bull és a Mercedes a Hungaroringen! - A GP Világa - F1VILÁG.HU

Több újítással érkezett a nyári szünetet megelőző utolsó versenyre, a Forma-1-es Magyar Nagydíjra a Red Bull és a Mercedes. Előbbi istálló persze nemcsak ennek, hanem a csapat kiváló munkájának is köszönhette, hogy Max Verstappen a 10. helyről rajtolva nyerni tudott a Hungaroringen. A Mercedes eközben egyre több potenciált tud kihozni problémás autójából, a W13-asból, melyen versenyről versenyre igyekeznek javítani a mérnökök. A GP Világa legújabb részében a két istálló autóit vesszük górcső alá! F1VILÁG.HU - A GP Világa

Bővebben
2022-12-10 00:10:52