RallyFans / Katsuta teljes szezont megy a GR Yaris WRC Rally1-el - RallyFans.hu

Katsuta teljes szezont megy a GR Yaris WRC Rally1-el - RallyFans.hu

Újabb teljes WRC szezonnal folytatja a tapasztalat szerzést a japán versenyző. A TOYOTA GAZOO Racing WRC Challenge Program versenyzője, Takamoto Katsuta a rally világbajokság 2021-es szezonjának az első három fordulóján az első hatban végzett. Majd Portugáliában és Szardínián a negyedik helyen zárt. A Szafari Rallyn pályafutása első dobogóját szerezte a WRC-ben Katsuta. 2022-ben a WRC izgalmas új korszakba lép a hibrid hajtás

RallyFans
  • 2021.10.29. 11:07

Kapcsolódó hírek

Itt az M-Sport új hibridje!

A Ford Fiesta R5-ből és a klasszikus kocka Fiat Panda 4x4-ből épített egyedi hibridet Malcolm Wilson csapata. Nagyon jól állhat a Rally1-es Puma A Ford Fiesta R5-ből és a klasszikus kocka Fiat Panda 4x4-ből épített egyedi hibridet Malcolm Wilson csapata.

Bővebben

Horner: a Red Bull „tisztán” akarja megszerezni az F1-es bajnoki címet

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, hogy ők sem akarják ellentmondásos körülmények között megnyerni a 2021-es szezont, miután már a szaúdi futam is majdnem botrányba fulladt.

Bővebben

Bajban lehet a Hyundai

A Hyundai Motorsport múlt heti Rally1-es tesztje, nem a terveknek megfelelően alakult, ami komolyan hátráltatja a csapatot a jövő évi felkészülésben.  A Hyundai Motorsport múlt heti Rally1-es tesztje, nem a terveknek megfelelően alakult, ami komolyan hátráltatja a csapatot a jövő évi felkészülésben. 

Bővebben

A Team De Rooy elektromos kamiont fejleszt - RallyFans.hu

A tesztek jövőre kezdődnek és a 2023-as Dakar Rally-n már az elektromos kamionnal kívánnak indulni. A Team De Rooy együttműködik az UMS-sel (Urban Mobility Systems) és az Allison Transmissionnal egy elektromos meghajtású teherautó fejlesztésében. Az Allison Transmission, a hagyományos és elektromos járműhajtási megoldások vezető tervezője és gyártója három éves megállapodást írt alá a holland csapattal. A tervek szerint 2022 elején egy

Bővebben

Verstappen annyit látott, hogy Hamilton neki megy: Nem tudom mi történt

Max Verstappen sem értette mi történt az ominózus ütközés pillanatában. A holland versenyző a megszakítások után az élre állt, míg Lewis Hamilton üldözte

Bővebben

Íme, a 2021-es Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj rajtrácsa!

Drámai körülmények között ért véget a szaúdi időmérő edzés, a versenyen pedig Lewis Hamilton rajtolhat majd az élről, aki Valtteri Bottas követhet, Verstappen pedig a harmadik – íme, a teljes rajtrács!

Bővebben

Neuville navigátora, Wydaeghe megsérült a mai teszten - RallyFans.hu

A belga párost kórházba szállították miután a mai teszten balesetet szenvedtek. Tegnap a heves havazás és a szélsőséges időjárás miatt rövidítenie kellett a Hyundai Motorsportnak a tesztnapon. Ma tovább folytatták Elzászban, Franciaországban a havas teszteket. A csapat a közösségi médiában egy rövid közleményben tudatta, hogy a páros letért az útról, és kórházba szállították őket.

Bővebben

„Nem kellett volna leigazolnunk Valentinót”

A szezon végén visszavonult Doktor utolsó csapatfőnöke vélekedett így az eredménytelen 2021-es szezont követően. Eközben az is hivatalossá vált, hol láthatjuk legközelebb versenyezni az olaszt.

Bővebben

Kárai Tamással, WRC-vel és egy csipetnyi F1-gyel érkezik legújabb tv-műsorunk

Parc Fermé

Bővebben

Mikkelsen bejelentette jövő évi terveit

Andreas Mikkelsen jövőre a WRC2 bajnoki címét szertné megvédeni, miután a Rally1-es álmai szertefoszlani látszanak. A norvég versenyző idén év elején még Andreas Mikkelsen jövőre a WRC2 bajnoki címét szertné megvédeni

Bővebben
2021-12-07 16:02:35