Motosport.com / Kamion EB: Lenz nyert, Kiss Norbi a pole-ból rajtolva műszaki hiba miatt kiesett

Kamion EB: Lenz nyert, Kiss Norbi a pole-ból rajtolva műszaki hiba miatt kiesett

A Hungaroringen kezdődött el a Kamion Európa-bajnokság idei szezonja, így Kiss Norbert, a kétszeres bajnok hazai pályán kezdhette meg a szereplést a Révész Racing csapatával, ráadásul a pole pozícióból.

Motosport.com
  • 2021.06.12. 14:43

Kapcsolódó hírek

Hihetetlen: Kiss Norbert a 8. helyről rajtolva is futamgyőzelmet aratott a Kamion Eb 4. versenyén!

Kiss Norbi a kamion Európa-bajnokság 4. hungaroringi futamán is győzelmet aratott, miután egészen elképesztő meneteléssel vágott át a mezőnyön a 8. helyről rajtolva.

Bővebben

Kiss Norbi kiesett az első versenyen, a második baleset miatt elmaradt

A német Sascha Lenz nyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság szezonnyitó versenyhétvégéjének első futamát szombaton a Hungaroringen, míg a kétszeres

Bővebben

Nulla ponttal kezdte a Kamion-Eb idényét Kiss Norbi

Egy nagyszerűen sikerült időmérő edzés után nullázott Kiss Norbi az ETRC hungaroringi fordulójának első napján. A szezonnyitóját egy műszaki hiba és egy piros zászlós megszakítás nehezítette.

Bővebben

Sascha Lenz ott folytatná a sikereit, ahol tavaly abbahagyta

A tavalyi szezon volt Sascha Lenz eddigi legerősebbje, aztán beütött a koronavírus járvány, és hirtelen a top forma már nem számított.

Bővebben

Pole-ból és a nyolcadik helyről is nyert Kiss Norbi vasárnap!

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője nyerte a gyorsasági kamion Eb vasárnapi első futamát a Hungaroringen. A 36 éves

Bővebben

Pole-ból és a nyolcadik helyről is nyert Kiss Norbi vasárnap!

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője nyerte a gyorsasági kamion Eb vasárnapi első futamát a Hungaroringen. A 36 éves

Bővebben

Kamion Eb: Norbit ezúttal semmi nem állíthatta meg, és sima győzelmet aratott

Vasárnap a harmadik futammal folytatódott a Kamion Európa-bajnokság Hungaroringi nyitóhétvégéje. A pole-t ezúttal is a hazai hős, Kiss Norbi szerezte meg, akinek tegnap balszerencsés napja volt, most azonban nem volt kérdés, hogy ki a leggyorsabb, és a magyar versenyző sima rajt-cél győzelmet aratott.

Bővebben

Kiss Norbi futamait ma már YouTube csatornánkon is nézheted, magyarul!

A cseh fordulót némi kísérleti jelleggel már lehetett magyarul is nézni streamelve Kiss Norbi Facebook oldalán, ahogy most Belgiumból is.

Bővebben

Közvetítjük Kiss Norbi és a Révész Racing cseh fordulóját!

Az utolsó utáni pillanatban hozta tető alá Kiss Norbi és a Révész Racing azt, hogy csak legyen magyar nyelvű közvetítése is a versenyhétvégéjének a cseh

Bővebben

Idén is beszáll Sarud népszerűsítésébe Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

Bővebben
2021-09-19 05:56:24