Kamion Eb - Kiss Norbi negyedszer is kontinensbajnok!

A magyar versenyző a harmadik Le Mans-i futamon biztosította be matematikailag is újabb Európa-bajnoki címét a kamionos kontinensbajnokságban, miután lehengerlő vezetéssel újabb futamgyőzelmet aratott.

Motosport.com
  • 2022.09.25. 14:58

Kapcsolódó hírek

Kamion Eb - Kiss Norbert a címvédés kapujában

Karnyújtásnyira került tavalyi Európa-bajnoki címének megvédésétől Kiss Norbert, a Révész Racing Team háromszoros kontinensbajnok versenyzője, aki a sorozat utolsó előtti, franciaországi állomásának szombati napján az egyik futamon győzött, a másodikon pedig második lett - írja az MTI.

Bővebben

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

Bővebben

Kiss Norbi óriási előnnyel szerzett pole-t a Nürburgringen!

Sikeresen indult Kiss Norbi hétvégéje a Nürburgringen, miután hatalmas, 9 tizedmásodperces előnnyel szerezte meg a pole pozíciót az első versenyre.

Bővebben

Kiss Norbi: Újabb pole, győzelem és második hely

A franciaországi Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert a szombati időmérőn is megállíthatatlan volt, és a leggyorsabb körével megszerezte az első rajtkockát, idén már 12. alkalommal! Egy másodpercet vert a második Sascha Lenzre.

Bővebben

Kamion-Eb: Elnapolták Kiss Norbi bajnoki címét

Parc Fermé

Bővebben

Képgaléria: Nagy port kavart a Kamion Eb mezőnye Szlovákiában

Az elmúlt hétvégén a Slovakia Ringen jártunk a Kamion Eb soron következő versenyhétvégéjén. A magyar delegáció, vagyis Kiss Norbi és a Révész Racing

Bővebben

Kiss Norbert négyszeres kamion Európa-bajnok lett!

Az FIA által is aranyfokozatúvá minősített szombathelyi Kiss Norbert Le Mansban behúzta immáron a negyedik kamion Európa-bajnoki címét is.

Bővebben

Bajnokok vegán vízparti ebédje

Különleges meglepetéssel, egy közvetlenül vízparti, vegetariánus ebéddel várta Teletál Tibi, az ismert ételkiszállító cég reklámarca Kiss Norbi és Nagy Norbi autóversenyzőket.

Bővebben

Kiss Norbi: Újabb első rajtkocka és két dobogó Zolderben

A belgiumi Zolderben folytatódott a kamion Európa-bajnokság, ahol a szombati versenynapon egy pole-t és két pódiumot gyűjtött be a negyedik címe felé robogó magyar versenyző.

Bővebben

Kamionos jelenetek, hangulatok, stunt show, és F1-es demo Szlovákiából

Miközben Kiss Norbi és a Révész Racing épp a Nürburgringen hasít, nézzétek meg a Slovakia Ringen készült videónkat is. 4 dobogó, ebből 3 győzelem Kiss

Bővebben
2022-12-09 23:50:18