RallyFans / Jön a legfiatalabb rajongó, Velenczei Ádám neki is bizonyítani szeretne! - RallyFans.hu

Jön a legfiatalabb rajongó, Velenczei Ádám neki is bizonyítani szeretne! - RallyFans.hu

Az előző futamot, a Dunakanyar Rallye-t megnyerő Velenczei – Vánsza duó szeretne lendületben maradni az 55. Mecsek Rallye-n is. A pályákat ismerik, szeretik, a beállítások megvannak és a verseny előtti napokban még a rajongótábor is bővülni fog, hiszen érkezik Ádámék kislánya, Alíz! „A Dunakanyar Rally-n elért első helyezés adott egy új lendületet. Jó érzésekkel várjuk ezt a futamot!” – nyilatkozta az 55.

RallyFans
  • 2022.06.22. 10:48

Kapcsolódó hírek

Huttunen az M-Sportnál debütál Rally1-es autóval - RallyFans.hu

Huttunen fellépése a Rally1 kategóriába alátámasztja az M-Sport azon elkötelezettségét, hogy a fiatal versenyzőknek lehetőséget biztosítson a sportág legmagasabb szintjén. Jari Huttunen amióta 2021 novemberében csatlakozott az M-Sport Ford World Rally Teamhez egy győzelmet és összesen három dobogós helyezést ért el négy verseny alatt a Fiesta Rally2-vel. Huttunen összesen öt győzelmet aratott a rali-világbajnokság WRC2 és WRC3 kategóriáiban. Legutóbbi WRC2-es győzelmét

Bővebben

Marko: Cunodának pszichológusra van szüksége

A Red Bull úgy döntött, megpróbálja még inkább megzabolázni a rádióban sokszor szabadszájú versenyzőjét, Juki Cunodát, ezért egy pszichológust is megkértek, hogy segítsen neki.

Bővebben

Piquet: Ez mind baromság, nem vagyok rasszista, semmi rosszat nem mondtam

Az F1-ről kitiltott háromszoros világbajnok Le Mans-ban beszélt az őt övező botrányról. Bár okozott neki némi kellemetlenséget, a brazilt nem igazán hozza lázba, hogy közellenség lett.

Bővebben

Piquet: Ez mind baromság, nem vagyok rasszista, semmi rosszat nem mondtam

Az F1-ről kitiltott háromszoros világbajnok Le Mans-ban beszélt az őt övező botrányról. Bár okozott neki némi kellemetlenséget, a brazilt nem igazán hozza lázba, hogy közellenség lett.

Bővebben

POV: Roscoe "sanyarú" sorsa az F1-es paddockban

Lewis Hamilton imádja Roscoe nevű bulldogját, és ahová csak tudja, magával viszi és minden kényelmet megad neki

Bővebben

Zhou-ban ég a bizonyítási vágy, versenyezni szeretne Ausztriában

Guanyu Zhou továbbra is hálás az FIA-nak és a Forma-1 vezetőinek, hogy az autók biztonságát évről évre korszerűsítik. Többek között emiatt is úszta meg

Bővebben

Verstappen: Apám azt mondta, hogy kamionsofőr lesz belőlem

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen elmondta, hogy apja, Jos azzal próbált rávilágítani, hogy szerinte nem tesz eleget a karrierjéért, hogy azt mondta, kamionsofőr lesz belőle. A holland szerint apja hozzáállása sokat segített neki a későbbiekben.

Bővebben

Zákányi: négyből három - RallyFans.hu

Újabb sikeres Rally3-as versenyen van túl a Horváth Rallye Ase csapata. Zákányi Janikáék idén harmadszor húzták be a győzelmet és Buris Isvánék is újra ott voltak a dobogón Kazincbarcikán. A nevezési listán szereplő harmadik párosuk, a Baracsi Zsolt – Sóvágó Ádám duó sajnos nem indult, hiszen az újonnan elkészült két literes motoruk nagyon későn került az autóba, így lemaradtak a versenyről. A Buris

Bővebben

Horner: Hamilton sehol nem lesz gyorsabb, mint Silverstone-ban

A Red Bull csapatfőnöke nem számít arra, hogy a hétszeres világbajnok rendszeresen harcban lesz a futamgyőzelemért a 2022-es szezon további részében, ugyanis a Brit Nagydíj helyszíne várhatóan kedvezett neki.

Bővebben

Az F1-es csapatok megvétózhatják az FIA szabályváltoztatását

Az FIA az utóbbi időben kiadott technikai direktíváival szeretné kézbe venné a Forma-1-es autók delfinezését, és fel szeretnének állítani egy határértéket az autók oszcillációjával kapcsolatban, azonban a csapatok szükségtelennek tartják azt, és a Motorsport.com értesülései szerint készek ellenezni a szabályalkotó szerv tervét.

Bővebben
2022-07-06 20:31:51