RacingLine / Itt az M-Sport új hibridje!

Itt az M-Sport új hibridje!

A Ford Fiesta R5-ből és a klasszikus kocka Fiat Panda 4x4-ből épített egyedi hibridet Malcolm Wilson csapata. Nagyon jól állhat a Rally1-es Puma A Ford Fiesta R5-ből és a klasszikus kocka Fiat Panda 4x4-ből épített egyedi hibridet Malcolm Wilson csapata.

RacingLine
  • 2021.12.07. 15:00

Kapcsolódó hírek

Perez hiszi, hogy világbajnok lehet

A mexikói F1-es pilóta azt mondja, hogy azért van a Red Bullnál, mert itt világbajnok lehet. Élvezi a csapatnál való munkát, bár nehezebb itt dolgozni, mint egy kisebb istállónál.

Bővebben

Itt a bikával felvértezett 2022-es KTM (Képek + Videó)

Délelőtt tízkor tartotta csapatbemutatóját a KTM MotoGP alakulata, akik a hagyományosnak nevezhető színösszeállítással prezentáltak. Dizájn tekintetében a Tech3 csapatánál sem történt változás.

Bővebben

Egy nappal rövidebb lesz az F1 versenyhétvégéje - F1Hírek

Egy nappal rövidülnek az F1 versenyhétvégéi. A megszokott csütörtöki sajtó napot törölték. Helyette péntek reggel találkoznak a sajtóval a Formula-1-es versenyzők. Monacóban pedig csütörtök helyett pénteken lesz az első két szabadedzés. Az idei versenynaptár 23 versenyből áll. A csapattagokra nehezedő teher enyhítése érdekében rövidítik a versenyhétvégék programját. Erről a Sky Sport számolt be. A megszokott […]

Bővebben

Sikeres évet tudhat maga mögött a Peugeot 208 Rally4

2021-ben a 208 Rally4 Európában és Latin-Amerikában mindenfajta terepen rajthoz állt és nyert. Amellett, hogy számos országban sikeresen versenyzett, a Peugeot Sport Customer Racing bestsellere a különböző típusú versenyzők körében egyformán népszerűnek bizonyult, legyen szó feltörekvő tehetségekről vagy nem hivatásos versenyzőkről.

Bővebben

Kvíz: WRC Monte-Carlo Rally 2022 - RallyFans.hu

Nem csak azért vonult be a WRC történelemkönyvébe a verseny, mert ez volt a hibrid korszak első versenye. Tesztelt tudásod! Még több kvíz érhető el ITT.

Bővebben

NASCAR: Itt nézheted élőben a Phoenix Racewayen zajló Next Gen tesztet -

A NASCAR megtartotta jó szokását és a Phoenix Racewayre kiírt, kétnapos Next Gen tesztet is...

Bővebben

WRC: Az M-Sport szeretné meghosszabbítani Loeb szerződését a Monte megnyerése után

Az M-Sport vezetője, Malcolm Wilson szerint van rá esély, hogy Sebastien Loeb a Monte-Carlóban aratott győzelmét követően idén több világbajnoki futamon is rajthoz áll.

Bővebben

NASCAR: A playoffból is kitilthatják a trükköző csapatokat- Itt vannak az új szabályok! -

Kőkemény szankciókkal kell szembenézniük azon gárdáknak, amelyek megpróbálják kijátszani a külső gyártóktól kapott elemekre és...

Bővebben

Podcast, MotoGP, Retro, Aréna, Girls, Insta: itt még többet találsz a Formula tematikus tartalmaiból

Parc Fermé

Bővebben

Mazepin fontos célt tűzött ki maga elé 2022-re

Nikita Mazepin szeretne szorosabb kapcsolatot kiépíteni minél több csapattaggal a Haason belül. Az ifjú orosz abban bízik, itt megtanulhatja, hogyan kell jól működni egy csapatban.

Bővebben
2022-01-28 00:21:10