IndyCar-botrány újratöltve, az Alpine-on röhögnek a pilóták

Az autósport-világ jó néhány szereplője kommentálta a közösségi médiában az Alpine és Oscar Piastri között kialakult balhét, ami erőteljesen emlékeztet a néhány héttel ezelőtt kirobbanó Palou-McLaren-Chip Ganassi botrányra.

Motosport.com
  • 2022.08.03. 11:00

Kapcsolódó hírek

Óriási IndyCar-botrány: A McLaren leigazolta Palou-t pár órával azután, hogy a CGR bejelentette 2023-ra -

Komoly botrány van kialakulóban az IndyCaron belül. A sztori egy ártatlannak tűnő bejelentéssel kezdődött, amelyben...

Bővebben

Belga Nagydíj újratöltve? Elhalasztották a Monacói Nagydíj rajtját!

Egyelőre nem lehet tudni, mikor kezdődik el a 2022-es Forma-1-es Monacói Nagydíj, ugyanis a hercegséget elöntötte az eső és annyira vizes a pálya, hogy egy biztonsági autós felvezető kör után a mezőny visszatért a bokszba.

Bővebben

Alonso menedzserének is szerepe volt az egész Piastri/Alpine-balhéban?

A korábbi Forma–1-es versenyző, Christian Danner úgy véli, talán Falvio Briatorénak is volt némi szerepe abban, hogy ekkora botrány alakult ki az utóbbi hétben Oscar Piastri, valamint az Alpine és a McLaren körül.

Bővebben

Botrány: Piastri mégsem lesz az Alpine pilótája

Éppen csak megerősítette az Alpine csapata, hogy 2023-ban tartalékversenyzőjük, Oscar Piastri lesz Esteban Ocon csapattársa, máris úgy fest, hogy ez lehet a szezon balhéja. Piastri nem írt alá semmit.

Bővebben

Az Alpine bejelentette Alonso utódját, de érik a botrány

A várakozásoknak megfelelően Oscar Piastri kapja meg Fernando Alonso felszabadeuló ülését az Alpine-nál, ezzel eldőlt, hogy az ausztrál és Esteban Ocon lesznek a csapat versenyzői 2023-ban.

Bővebben

VeeKay: A Palou-gate nagyon szórakoztató -

Másfél hete tartja lázban az IndyCar közösségét az Alex Palou körül kialakult botrány. Az idő...

Bővebben

Jenson Button esetét idéző botrány az IndyCarban Alex Palou körül

Ugyanazon a napon jelentette be a Chip Ganassi Racing és a McLaren is, hogy az IndyCar 2021-es bajnoka, Alex Palou náluk folytatja a pályafutását. Az amerikai együléses kategória két óriása feszül egymásnak a spanyol pilóta szolgálataiért.

Bővebben

Mi lesz Piastri FP1-es bemutatkozásával?

Az Alpine az eredeti terveik szerint Spában vagy Monzában adott volna először idén FP1-es lehetőséget a tartalékversenyzőjüknek, Oscar Piastrinak, azonban a szerződése körüli botrány miatt ez is kérdéses terület lett.

Bővebben

Alpine-botrány, technikai direktíva, Audi-bejelentés: ezért lesz érdemes követni a Belga Nagydíjat

Óriási várakozás közepette folytatódik a Forma-1 2022-es szezonja a Belga Nagydíjjal, amely a szokásosnál is több sztori helyszíne lehet.

Bővebben

Szavazás: Kit látnál szívesen Alonso helyén az Alpine-nál? - F1Hírek

Fernando Alonso az év végén elhagyja az Alpine-t és az Aston Martin csapattal folytatja karrierjét. Az Alpine még nem jelentette be Esteban Ocon csapattársát. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti kinek adnátok lehetőséget. Fernando Alonso a Magyar Nagydíj után egy nappal jelentette be, hogy az év végén elhagyja az Alpine-t. Sebastian Vettel helyét foglalja majd el […]

Bővebben
2022-12-10 00:21:15