Formula.hu / IndyCar: 2026-ig marad a legendás pálya

Kapcsolódó hírek

A Yamaha is marad a MotoGP-ben 2026 végéig

A Yamaha lett a következő gyári istálló, amely megegyezett a MotoGP promóterével, a Dorna Sportscal, ennek köszönhetően pedig a japánok biztosan maradnak a sorozatban a 2022 és 2026 közötti időszakban is.

Bővebben

Az LCR Honda biztosan marad 2026-ig a MotoGP-ben

Luco Cecchinello alakulta biztosan ott lesz a királykategória rajtrácsán 2026-ig, ezzel pedig az LCR Honda a második olyan privát csapat, mely bejelentette az elkövetkezendő öt évre való szerződését a Dornával és az IRTA-val.

Bővebben

Hivatalos: Marad a KTM 2026-ig

A KTM Motorsport további mérföldköveket és csúcsokat céloz a MotoGP-ben 2026-ig, miután újabb 5 évre írtak alá a Dornával.

Bővebben

Trinity projekt: 2026-ban érkezik a Volkswagen új limuzinja

A Volkswagen most először enged bepillantást a Trinity projekt formatervébe: az elektromos hajtással rendelkező limuzin 2026-tól készül a wolfsburgi üzemben és új mércét állít hatótáv, töltési sebesség és digitalizáció tekintetében, továbbá képes lesz 4-es szintű önvezetésre is.

Bővebben

IndyCar: 2026-ig biztosan marad a naptárban St. Petersburg -

A Green Savoree Racing Promotions megkapta a végső jóváhagyást a város vezetésétől, így már semmi...

Bővebben

Hivatalos: Az Aprilia is marad 2026-ig és gyári csapatot indít jövőre

Ahogy a többi gyártó esetében már korábban, úgy az Aprilia kapcsán ma vált hivatalossá, amit egyébként már sejteni lehetett egy ideje, vagyis, hogy ők is meghosszabbítják jelenlétüket a Gyorsasági Motoros Világbajnok királykategóriájában.

Bővebben

Teljes a paletta: az Aprilia is marad 2026-ig a MotoGP-ben

Parc Fermé

Bővebben

A Honda gyári csapata is marad a MotoGP-ben

A Honda Racing Corporation egészen 2026 végéig biztosan maradni fog a MotoGP-ben, miután ők is megkötötték az új, öt évre szóló szerződést a Dorna Sportscal.

Bővebben

Hivatalos: A Ducati is marad 2026-ig

A KTM után másodikként a bolognai istálló jelentette be, hogy meghosszabbították a szerződést a Dornával.

Bővebben

A Ducati elkötelezte magát a MotoGP mellett az új megállapodás aláírásával

A Ducati legalább 2026-ig a MotoGP-ben marad, miután aláírták az új megállapodásukat a Dorna Sports-cal. Az olasz márka a továbbiakban is elkötelezetten veszi majd célba a sikerek elérését, idén pedig egy új versenyzőpárossal érne fel a csúcsra.

Bővebben
2021-06-13 02:14:58