UsaRacing / IMSA: A BMW visszatér a prototípus-kategóriába -

Kapcsolódó hírek

Az új BMW X3 és az új BMW X4

Sportosabb, modernebb és digitálisabb. A modellciklus feléhez érkezve a bajor prémiumgyártó új formanyelvvel, kibővített felszereltséggel és ügyfélorientált termékstruktúrával frissíti fel sikeres Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljét. Az újratervezett frontrész és az újragondolt hátsó kialakítás minden korábbinál intenzívebben nyomatékosítja a BMW X3 harmadik nemzedékének magabiztos terepjáró-kiállását és sportos kisugárzását. Terepkupé karosszériaváltozattal szerelt testvérmodellje, a BMW X4 második generációja a hálómintázatú BMW hűtőrács exkluzív értelmezésével és kivételesen dinamikus hátsó kialakítással megfűszerezve viseli a BMW X3 frontrészét. A modellfrissítést új felszereltségi tételekkel és naprakész információ-szolgáltató funkciókkal kiegészített, modern utastér zárja. A BMW M GmbH a BMW X3 és a BMW X4 időközi modellfrissítéseiről is lerántja a leplet.

Bővebben

Hivatalos: a BMW visszatér a sportautózás csúcskategóriájába

A BMW hivatalosan is bejelentette, hogy több, mint 20 éves kihagyást követően 2023-ban belépnek az LMDh kategóriába, így az IMSA-ban és a WEC-ben is rajthoz állhatnak majd.

Bővebben

Magnussen: Jobban élvezem az IMSA autók vezetését, mint az F1-esekét

Az ex-Forma-1-es pilóta Kevin Magnussen túl van az első megmérettetésén az amerikai sportautó bajnokságban (IMSA), és elmondása szerint, sokkal elégedettebb a prototípus autókkal.

Bővebben

IMSA/WEC: A Team Penske a Porschéval száll be az LMDh kategóriába -

Újra összebútorozik a Team Penske és a Porsche Motorsport. A két szervezet partnerségének eredményeként 2023-ban...

Bővebben

A BMW i4

A tisztán elektromos mobilitás a BMW modellpalettájának középpontjába is megérkezik. A BMW i4 a bajor prémiumgyártó első olyan zéró emissziójú modellje, amelyet kifejezetten a menetdinamika szempontjai szerint fejlesztettek ki a mérnökök. A károsanyag-kibocsátástól mentes vezetési élmény, a kompromisszumoktól mentes prémium minőség és az ügyfélközpontú személyre szabhatóság hármas egysége most először ölt testet a BMW által megteremtett sportos középkategóriában. A BMW i4 a márka által fémjelzett sportosságot hosszútávra nyúló tisztán elektromos hatótávolsággal és a négyajtós Gran Coupé modellek eleganciájával, tágasságával és praktikumával kombinálja.

Bővebben

A BMW M5 CS a MotoGP idei BMW M Különdíja

2021 végén a bajor prémiummárka sorozatban tizenkilencedik alkalommal adja át a BMW M Különdíjat a MotoGP versenyszezonjának időmérő edzésein legeredményesebben szereplő pilótának. A kétkerekű versenysportok királykategóriájának négykerekű trófeája idén a BMW M divízió eddigi legerősebb modellje: a BMW M5 CS.

Bővebben

A BMW új modellváltozatokkal fokozza a vezetés élményét

A BMW M5 CS mellett érkezik a BMW 4-es Coupé két, hathengeres dízelmotorral hajtott kiadása és a BMW xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt BMW 2-es Gran Coupé, a vezetés élményét hirdető paletta számos modellsorozatát pedig innovatív felszereltségi tételek színesítik.

Bővebben

Világpremier: A BMW M5 CS

A BMW M GmbH az M5 CS világpremierjével írja tovább a rendkívül sportos különkiadások sikertörténetét. A limitált szériában készülő, exkluzív modell a legendás BMW M5 első különkiadásaként érkezik meg az utakra, egyszerre négy utasnak kínálva felejthetetlen vezetési- és utazási élményt. A BMW M divízió új nagyteljesítményű zászlóshajója kimagasló menettulajdonságait páratlan, luxus minőségű stílusjegyek nyomatékosítják. A BMW M5 CS piaci bevezetése 2021 tavaszán kezdődik, Németországban 180 400 euró indulóártól.

Bővebben

A BMW-nek „nagyon vonzóak” az LMDh szabályok – 2023-tól akár Le Mans-ban is indulhatnának

A BMW kiemelt figyelemmel követi az LMDh szabályrendszer alakulását, és akár hamarosan csatlakozhatnak is az IMSA alapját adó kategóriához.

Bővebben

Bemutatkozik a BMW iX

A BMW iX készen áll a sorozatgyártásra, így az első példányok 2021 novemberében megérkeznek a világ útjaira. A BMW Group új technológiai zászlóshajója a vezetés zéró emissziójú élményét, a márka által fémjelzett sportosságot és a kompromisszumoktól mentes tisztán elektromos hatótávolságot a legapróbb részleteket is átható fenntarthatóság üzenetével egyesíti. Úttörő formanyelvével és luxus színvonalú utasterével a BMW iX a Sports Activity Vehicle (SAV) járműkoncepció merőben új értelmezését váltja valóra. Az első pillanattól kezdve tisztán elektromos mobilitásra tervezett modell az autóipar jövőbeni eszköztárát hozza el a jelenbe, az automatizált járművezetés, járművezérlés, járműkapcsolati megoldások és digitális szolgáltatások terén egytől egyig olyan innovációkkal, amelyek a prémium minőségű mobilitás páratlan formáját testesítik meg a szegmensben.

Bővebben
2021-06-13 00:38:36