Motosport.com / Íme a Belga Nagydíj győztesei az elmúlt 10 évből – A négyszeres nyertes Räikkönen nincs a listán

Íme a Belga Nagydíj győztesei az elmúlt 10 évből – A négyszeres nyertes Räikkönen nincs a listán

A Belga Nagydíj kétségtelenül a Forma-1-es versenynaptár egyik legizgalmasabb futama. A gyors egyenesekkel és változatos kanyarokkal tarkított pálya a legutóbbi 10 verseny során 6 különböző győztest hozott.

Motosport.com
  • 2021.08.26. 10:18

Kapcsolódó hírek

Íme Lewis Hamilton és Jenson Button kemény csatája a 2010-es Török Nagydíjról

A Török Nagydíjok történetében számos remek pillanatnak lehettek szemtanúi a rajongók, és a 2010-es futamon egymással „öldöklő” harcot vívó Jenson Buttonnak és Lewis Hamiltonnak is ott helye ezen a kivételes listán.

Bővebben

F1-Archív: A Ferrari dominál Spában

Leclerc óriási fölénnyel nyeri a Belga Nagydíj időmérőjét, Schumacher nem vonul vissza, Fisichella mehet a Ferrarihoz, Coulthard nem hibás a Schumacher-balesetben - augusztus 31-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

Bővebben

Sachsenring – Oliveira, Gardner és Acosta a délután győztesei

A második szabadedzésen is túl van a MotoGP mezőnye.

Bővebben

Kik voltak a Monacói Nagydíj modernkori győztesei?

Parc Fermé

Bővebben

Cunoda „csalással” ért oda a 2. helyre?

A Red Bull és az AlphaTauri talán a legnagyobb győztesei lehetnének a szezon előtti bahreini teszteknek. A vasárnapi záró tesztnapon a győztes Max Verstappen és a második helyezett Juki Cunodát kevesebb, mint 0,1 másodperc választotta el.

Bővebben

F1-Archív: Megjelent a paddockban a koronavírus

Az Ausztrál Nagydíj helyszínén csapattagok betegednek meg, több csapat is szívesen elvinné a Ferraritól Schumachert, Raikkönen új embernek érzi magát, Alonso a legnagyobbak közé emelkedne - március 11-ei F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

Bővebben

Szó szerint trófeát kaptak az Arctic Rali győztesei

Parc Fermé

Bővebben

F1-Archív: Schumacher nem tesztelhet

Raikkönen tudja, hogy egy év alatt nem felejtett el vezetni, a Red Bull megakadályozza Schumacher tesztjét, Montoya bajnok akar lenni, kiszállt az F1-ből a Peugeot - augusztus 3-ai hírek az elmúlt húsz évből.

Bővebben

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

Bővebben

Verstappen: Tavaly örültünk volna ugyanennek

A Red Bull pilótája rávilágított, mennyit fejlődött a csapata egyetlen év alatt, hiszen tavaly ilyenkor örültek volna annak, ha egy másodpercen belül zárnak a nyertes Mercedes mögött.

Bővebben
2021-10-17 12:17:09