Motosport.com / Íme a 2021-es Belga Nagydíj rajtrácsa! (frissítve)

Íme a 2021-es Belga Nagydíj rajtrácsa! (frissítve)

Nagy meglepetést hozott a spái időmérő edzés a Forma-1-ben, így Max Verstappen mellől a Williams versenyzője, George Russell rajtolhat majd a vasárnap délutáni futamon, de elégedett lehet Vettel és Ricciardo is.

Motosport.com
  • 2021.08.29. 10:35

Kapcsolódó hírek

Íme a 2021-es Bahreini Nagydíj rajtrácsa!

A tegnapi időmérőn Max Verstappen szerezte meg a pole-t a két Mercedes előtt, és meglepő módon Charles Leclerc is odafért a második rajtsorba a Ferrarival – íme a Forma-1-es szezonnyitó rajtrácsa!

Bővebben

Íme a 2021-es Forma-1-es Török Nagydíj rajtrácsa! (frissítve)

Magyar idő szerint 14 órakor veszi kezdetét az F1-es török verseny, amelyet majd a Mercedes-pilóta Valtteri Bottas kezdhet majd meg az élről, míg csapattársa, Lewis Hamilton a 11. pozícióból indulhat.

Bővebben

Frissítve: íme a 2021-es Forma-1-es Orosz Nagydíj rajtrácsa – Norris az élen, Russell is a top 3-ban!

A rendkívül izgalmas tegnapi időmérő edzés eredményének megfelelően Lando Norris rajtolhat majd az élről a szocsi versenyen, mellőle pedig a tavalyi csapattársa indulhat, míg a Mercedes pilótái nem lehetnek elégedettek.

Bővebben

Íme, a 2021-es Francia Nagydíj rajtrácsa! - frissítve

A tegnapi nap folyamán a két Red Bull és a két Mercedes volt a leggyorsabb, végül egy remek körrel Max Verstappen szerezte meg a pole-t, míg Mick Schumacher először jutott be a Q2-be, de összetörte az autóját.

Bővebben

Íme a 2021-es Forma-1-es Olasz Nagydíj rajtrácsa – két McLaren a top 3-ban!

Rendhagyó módon és idén másodszor a normál időmérő helyett a sprintkvalifikáció alakította ki a futam rajtrácsát, azonban a rajtbüntetése miatt nem Valtteri Bottas indul az élről, hanem Max Verstappen – íme a rajtrács!

Bővebben

Íme a 2021-es Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtrácsa!

A tegnapi napon az első sort a Mercedes, a második sort pedig a Red Bull tudta kisajátítani, Mick Schumacher viszont nem tudott részt venni az időmérő edzésen – íme a teljes rajtrács!

Bővebben

Íme a 2021-es Brit Nagydíj rajtrácsa – Russellt megbüntették!

Ezúttal a „normál” időmérő helyett a sprintkvalifikáció döntött a Forma-1-es rajtsorrendről, a sprinten pedig Max Verstappen ért célba elsőként, míg George Russell a büntetése miatt a top 10-en kívülről indul – íme a rajtrács!

Bővebben

Íme a 2021-es Spanyol Nagydíj rajtrácsa!

Tegnap Lewis Hamilton megszerezte F1-es karrierje 100. pole-pozícióját, így ő rajtolhat az élről, Nyikita Mazepint pedig megbüntették, de ez nem változtat sok mindenen – íme a barcelonai Forma-1-es verseny rajtsorrendje!

Bővebben

Az F1-es Belga Nagydíj végleges rajtrácsa — F1VILÁG.HU

1 órával a Forma-1-es Belga Nagydíj rajtja előtt nyilvánosságra hozta a végleges rajtsorrendet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Az F1-es Belga Nagydíj előzetes rajtrácsa — F1VILÁG.HU

Rendkívüli izgalmakat hozott a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati, esőáztatta időmérő edzése. A pole-t végül Max Verstappen kaparintotta meg.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2021-10-17 11:19:03