Motosport.com / Íme a 2021-es Azeri Nagydíj menetrendje!

Íme a 2021-es Azeri Nagydíj menetrendje!

A 2021-es Forma-1-es versenynaptár következő állomása Baku, ahol ismét megmérkőzhet egymással a száguldó cirkusz mezőnye, az élmenők pedig szinte „egálról” folytathatják a versengést.

Motosport.com
  • 2021.05.31. 07:30

Kapcsolódó hírek

Íme a 2021-es Spanyol Nagydíj menetrendje – magyar pilóta is debütál a hétvégén!

A hétvégén Barcelonában folytatódik a Forma-1-es szezon, amely előtt 8 pont a különbség a pontverseny első két helyezettje között. Ne maradjatok le semmiről, íme a hétvége menetrendje, amelyen az F3-ban Tóth László személyében egy magyar pilóta debütál!

Bővebben

Íme a 2021-es Emilia-Romagna Nagydíj menetrendje – ismét Imolában a Forma-1!

A hétvégén újra Imolában versenyez a Forma-1-es mezőny, tehát az ikonikus versenypályán csaphat össze idén másodszor a Red Bull és a Mercedes – íme a hétvége menetrendje!

Bővebben

Íme a 2021-es szezon előtti tesztek menetrendje – újra pályán a Forma-1!

A héten pályára mennek a 2021-es Forma-1-es autók: Bahreinben vesz részt kollektív teszten a mezőny, azonban ezúttal csak három napot kapnak a csapatok és a pilóták – íme a menetrend!

Bővebben

A Formula 2 versenynaptára is változik

A módosított Forma-1-es naptár miatt a Formula 2 idei menetrendje is változik, még ha új helyszín nem is kerül be az előzetes versenynaptárhoz képest. Már A módosított Forma-1-es naptár miatt a Formula 2 idei menetrendje is változik, még ha új helyszín nem is kerül be az előzetes versenynaptárhoz képest.

Bővebben

Íme a 2021-es Forma-1-es Portugál Nagydíj menetrendje!

A héten kerül megrendezésre a Forma-1-es Portugál Nagydíj, a helyszín pedig 2020-hoz hasonlóan Portimao lesz. Ne maradjatok le a történésekről, cikkünkben összegyűjtöttük a kezdési időpontokat.

Bővebben

Íme a 2021-es Monacói Nagydíj menetrendje – csütörtökön kezdődik a program!

Ahogy azt megszokhattuk, Monacóban csütörtökön kezdődnek a Forma-1-es szabadedzések, ez pedig idén is így lesz. Az F1-en kívül a pályán láthatjuk a Forma-2 mezőnyét is.

Bővebben

Hivatalos: változik az imolai program az F1-ben! Íme a hétvégét érintő változások

A Forma-1 hivatalosan is bejelentette, hogy Fülöp edinburgh-i herceg temetése miatt megváltozik a hétvégi Emilia Romagna Nagydíj menetrendje.

Bővebben

Íme a 2021-es Bahreini Nagydíj menetrendje – több mint 3 hónap után újra F1-es verseny!

Ezen a héten újra Forma-1-es versenyhétvégét követhetünk figyelemmel, az idei első helyszín pedig Bahrein lesz – alább megnézhetitek, mikor lesznek a szabadedzések, majd az időmérő és a verseny, ráadásul Forma-2-es fordulót is rendeznek a hétvégén.

Bővebben

Íme a téli tesztek menetrendje - F1Hírek

Március 12-én, azaz ezen a héten pénteken elkezdődik az F1 szezon előtti tesztje. A mezőny három napon át készülhet fel a 2021-es szenzorra. Közel három hónapig nélkülöznünk kellett az F1-et. Pénteken hivatalosan is megkezdődik a szezon előtti tesztelés. Március 12 és 14 között Bahreinben körözhet a mezőny. Több éven át hat napos volt a szezon […]

Bővebben

Videó: Az Azeri Nagydíj legizgalmasabb pillanatai belső kamerából — F1VILÁG.HU

Komoly izgalmakat tartogatott a 2021-es Forma-1-es idény hatodik versenye, az Azeri Nagydíj.F1VILÁG.HU — RACE|IDŐ

Bővebben
2021-06-13 01:11:09