Szelarnyek.com / Hova tűnt Damon Hill?

Hova tűnt Damon Hill?

Még aki Magyarországon nem is néz Forma-1-et, az is ismeri Palik László híres mondatát az 1997-es Magyar Nagydíjról. De pontosan miért hangzott el ez a kijelentés a kockás zászló megjelenésekor?  1996 világbajnoka, Damon Hill nem a Williams csapatánál kezdte az 1997-es idényt, amivel az előző szezonban megnyerte az egyéni világbajnoki címet. Túl sokat kért Frank […]

Szelarnyek.com
  • 2022.01.12. 16:10

Kapcsolódó hírek

Albon: én voltam az egyik legfelkészületlenebb pilóta, aki valaha bekerült az F1-be

Alexander Albon még 2019-ben kapta meg a nagy lehetőséget az akkor még Toro Rosso néven futó istállótól. Nem sokkal előtte viszont még úgy tűnt, teljesen másfelé tart a karrierje, így hirtelen került a mély vízbe.

Bővebben

Hill: Hamilton tisztában van vele, hogy Russellé a jövő a Mercedesnél

Damon Hill úgy véli, Lewis Hamilton nem fog csatázni George Russell-lel , hanem inkább támogatni fogja a „jövő bajnokát“.

Bővebben

Casey Stoner: „Látni akartam, hova vezet az út”

A 36 éves ausztrál egy interjúban mesélt betegségéről, a kiégésről, és hogy értelmetlennek találta az örömmentes versenyzést.

Bővebben

Brown: ne vegye senki készpénznek, hogy Hamilton marad az F1-ben

A McLaren Racing vezérigazgatója, Zak Brown szerint Lewis Hamilton hiába tűnt el a nyilvánosság elől, vissza fog térni a 2022-es Forma-1-es szezonra, azonban szerinte nem alaptanok a visszavonulásáról szóló találgatások.

Bővebben

Megmutatta magát Budapesten egy Ferrari 296 GTB

Újabb szupersportkocsi tűnt fel fővárosunkban, nevezetesen egy Ferrari 296 GTB – a járműről a Hungarian Supercar Spotters oldala töltött fel képeket és egy videót.

Bővebben

Hová tűnt Lewis Hamilton?

A brit világbajnok már több mint egy hónapja nem hallatott magáról: a 26,7 millió követővel rendelkező Instagram oldalán – ahol eddig rendkívül aktív volt – még mindig csend van, még mindig nem követ senkit, megy a hallgatás. Fogalmam sincs, hogy milyen érzés lehet elveszíteni egy világbajnoki címet, pláne olyan körülmények között, ahogy Lewisszal megtörtént. Ezzel […]

Bővebben

Hill: Perez és Gasly ugyanabba a kategóriába tartozik

Damon Hill azon a vélekedésen van, hogy Sergio Perezt a tapasztalata segítette első évében a Red Bullnál, hiszen arról is meg van győződve, hogy a korábban menesztett Pierre Gasly egy nagyon tehetséges versenyző.

Bővebben

Hill: Masi „megtanulta a leckét”, folytatnia kéne

Damon Hill úgy véli, Michael Masi tanult az Abu Dhabiban történt eseményekből, és továbbra is folytatnia kéne az FIA versenyigazgatójaként, már csak azért is, mert jelenleg nincsen megfelelő ember a helyére.

Bővebben

Hill: Hamilton számára túl csábító a nyolcadik bajnoki cím

Damon Hill kételkedik abban, hogy Lewis Hamilton visszavonulna a Forma-1-től. Martin Brundle is ezen a véleményen van.

Bővebben

„Túl csábító a nyolcadik vb-cím Lewisnak”

A honfitárs ex-F1-es versenyző, Damon Hill úgy gondolja, a Mercedes brit pilótája egészen biztosan ott lesz a 2022-es mezőnyben, mivel túlságosan is vágyik is a rekorddöntést jelentő újabb titulusra.

Bővebben
2022-01-28 01:04:25