Honda: Változtatnunk kell a gondolkodásmódon

Történelmi mélypontot él meg a 2022-es szezonban a Honda a MotoGP-ben, amivel Alberto Puig csapatmenedzser is tisztában van, de hangsúlyozta: nem adják fel a küzdelmet.

Formula.hu
  • 2022.07.12. 13:56

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: A Honda 2025-ig marad a Red Bull szövetségese - F1Hírek

A Honda 2021 év végén kiszállt az F1-ből. A gyártó továbbra is segítséget nyújt a Red Bull csapatnak. Most hivatalosan is megerősítették. A Honda 2025-ig segít a Red Bull csapatnak. A Red Bull és a Honda is megerősítette. A japánok még három évig biztosan segíti a Red Bull-t. A Honda tavaly év végén hivatalosan is […]

Bővebben

A Honda kész visszatérni az F1-be? - F1Hírek

Időnként felröppennek a pletykák, miszerint a Honda fontolgathatja a visszatérést az F1-be. Motorszállítóként térnének vissza a sportágba. Koji Watanabe elmondása szerint egyelőre nincsenek konkrét tervük, de nem zárkóznak el attól, hogy visszatérjenek. A 2021-es szezon végén Max Verstappen örülhetett a legjobban. A holland megszerezte első bajnoki címét. Méghozzá a Honda erőforrással. Ez után a japán […]

Bővebben

A Honda név már jövőre visszatérhet a Forma-1-be

Hivatalosan a 2021-es szezon végén kivonult a Forma-1-ből a Honda, de most, hogy már a 2026-os visszatérésüket sem zárják ki, kicsit felélénkíthetik a marketingtevékenységüket a Red Bull-lal, ami akár az ikonikus Honda márkanév visszatérését is magába foglalhatja.

Bővebben

Maga Puig szerint is szemléletváltásra kényszerül a Honda - P1race.hu

A Honda 2022-ben egészen förtelmes teljesítményt nyújt. Ezt látja a csapatfőnök Alberto Puig is, aki tudja, váltaniuk kell.

Bővebben

Sokatmondóan nyilatkozott Alex Marquez jövőjéről az LCR Honda főnöke

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy távoznia kell az LCR Honda csapatától Alex Marqueznek, és erre utaló nyilatkozatot adott az LCR-főnök Lucio Cecchinello a holland versenyhétvégén.

Bővebben

Az Aprilia lehet a példa a Honda előtt Pol Espargaró szerint - P1race.hu

Pol Espargaró irigykedve nézi, amit testvére, Aleix és az Aprilia csinál. Szerinte ők kell, hogy legyenek a követendő példa a Honda számára.

Bővebben
2023-03-27 08:43:10