P1race / Hétvégi menetrend - Le Mans - FRISSÍTVE!

Kapcsolódó hírek

Alpine-főnök: Alonso és Ocon biztosan nem mennek Le Mans-ba – egyelőre

Fernando Alonso az utóbbi években többször is részt vett a Le Mans-i 24 órás viadalon. A spanyol kétszer meg is nyerte a híres futamot, de az Alpine új ügyvezető igazgatója szerint sem ő, sem pedig fiatal csapattársa, Esteban Ocon nem fog versenyezni Le Mans-ban egy ideig.

Bővebben

Ricciardo-t jobban vonza a La Mans 24 órás, mint az Indy 500-as futam - F1Hírek

Daniel Ricciardo-t arról kérdezték, hogy az Indy 500-as futamon vagy a Le Mans-i 24 órás versenyen venne inkább részt. Az ausztrál versenyző mindkét viadalról kifejtette véleményét. Mindkét verseny koronaékszerként jelenik meg az autósport naptárában. A Monacói Nagydíj mellett az Indianapolis 500-as és a 24 órás Le Mans alkotják az úgynevezett „Motorsport Hármas Koronáját”. Ricciardo már […]

Bővebben

Ricciardo szívesebben próbálná ki Le Mans-t, mint az Indy500-at

Daniel Ricciardo elmondta, szívesebben állna rajthoz a Le Mans-i 24 órás versenyen, mint a hasonlóan legendás Indy500-on. Az ausztrál idén csatlakozott a Daniel Ricciardo elmondta, szívesebben állna rajthoz a Le Mans-i 24 órás versenyen, mint a hasonlóan legendás Indy500-on.

Bővebben

Hétvégi menetrend - Misano

A Superbike VB hétvégi programterve.

Bővebben

Hétvégi menetrend – Barcelona

Most egyszerű lesz a hétvégi program.

Bővebben

Barcelona – Oliveira nyerte a bizarr Katalán Nagydíjat - FRISSÍTVE!

Pályafutása harmadik, a KTM idei első győzelmét szerezte a bukásokban gazdag futamon.

Bővebben

Megérkezett a bajor erőgép (Képek!) – Győzelmi remények, kétségek a fékekkel, kérdőjel a fordulatszámnál - FRISSÍTVE!

Tekintve, hogy hétvégén rajtol a Superbike világbajnokság 2021-es szezonja, már időszerű volt sor keríteni a BMW hivatalos csapatbemutatójára is, mely során lerántották a leplet a német márka legújabb modelljéről.

Bővebben

Így fest pillanatnyilag az F1 2021-es programja: bemutatók, tesztek, versenyek - frissítve

Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk minden lényeges Forma-1-es dátumot: íme a már ismert autóbemutatók, tesztek és nagydíjak időpontjai!

Bővebben

Superbike és Supersport hivatalos nevezési listák - FRISSÍTVE!

Kedden ismertették a szériaalapú világbajnokságok, vagyis a Superbike, Supersport 600 és 300 nevezési listáit. Nagy örömünkre a Supersport 600-ban ismét ott találjuk Sebestyén Pétert - bár egy friss sajtóközlemény szerint még nem biztosított az indulása.

Bővebben

ITT nézheted a Ducati csapatbemutatóját (16:00-tól) - FRISSÍTVE!

Ma délután 16:00-tól tartja csapatbemutatóját a Ducati gyári csapata, mely során lerántják a leplet motorjaikról, valamint Jack Miller és Francesco Bagnaia is már az ő színeiben mutatkozik majd.

Bővebben
2021-06-13 00:32:39