RacingLine / Heidfeld: Normális, hogy Bottas nehézségekkel küzd a valaha volt legjobb Hamilton ellen

Kapcsolódó hírek

A Kínai Nagydíj szervezői a futam halasztását kérik

Úgy tűnik, az idei szezon is hasonló nehézségekkel fog megkezdődni, mint a 2020-as. Eddig is lehetett tudni, hogy az Ausztrál Nagydíj mellett a kínai Úgy tűnik, az idei szezon is hasonló nehézségekkel fog megkezdődni, mint a 2020-as. Eddig is lehetett tudni, hogy az Ausztrál Nagydíj mellett a kínai forduló is veszélyben van, most pedig a Motorsport-Total.com további konkrétumokkal szolgált utóbbival kapcsolatban.

Bővebben

Heidfeld: „A valaha volt legjobb Hamiltont látjuk”

A korábbi német F1-es pilóta emellett Valtteri Bottas teljesítményét is más megvilágításból akarta elemezni, még több értéket adva ezzel a hétszeres világbajnok jelenlegi hatékonyságának.

Bővebben

Nick Heidfeld tesztelte a világ legerősebb utcai autóját - VIDEÓ

A Pininfarina Battista lesz majd a világ legerősebb sorozatgyártású közúti autója, amelynek a tesztelésében és fejlesztésében aktívan részt vesz a korábbi Forma-1-es pilóta Nick Heidfeld is.

Bővebben

Fausto Gresini légzési nehézségekkel küzd

A Gresini Racing tulajdonosát és egyben csapatfőnökét továbbra is a Bolognában, intenzív osztályon ápolják. Az orvosok elmondása szerint Fausto Gresini tudatánál van, azonban nyugtatózzák.

Bővebben

A Schumacher-unokatesóknak "normális", hogy extra figyelmet kapnak

Ralf Schumacher szerint a Schumacher családnév viselése a világ Forma-1-es pályáin teljese "normális" dolog, mind Mick, mind David számára. Ralf, a

Bővebben

Prost: „Pszichológiai hadviselés Alonso és Ocon között? Ez normális”

A négyszeres világbajnok francia a Le Figarónak beszélt a két Alpine-pilóta közötti kapcsolatról, és kihangsúlyozta, hogy teljesen normális dolog, hogy máris pszichológiai hadviselés kezdődött Alonso és Ocon között.

Bővebben

Sainz: Vettel „mindenképpen” a valaha volt egyik legjobb

Carlos Sainz, aki éppen Sebastian Vettel helyére érkezett a Ferrarinál, úgy véli, hogy a négyszeres világbajnok német versenyző egyértelműen ott van a Forma–1 valaha volt legjobbjai között.

Bővebben

Ocon: Az új Renault-motor a legjobb, amit valaha vezettem!

Esteban Ocon szerint a Renault új motorja a legjobb, amit valaha vezetett a Forma-1-ben. A francia szavai alapján van ok a reménykedésre az Alpine csapatánál, de főként Fernando Alonso dörzsölheti a tenyerét.

Bővebben

Az új F1-főnök szerint a mostani mezőny a valaha volt legjobb

Az F1 újonnan kinevezett első embere, Stefano Domenicali szerint a mostani mezőny a legerősebb, ami valaha a sportban volt. Az olasz szerint az utánpótlás is ígéretes, így izgalmas évek előtt állunk.

Bővebben

Bottas: Nem áll szándékomban elengedni senkit - F1Hírek

George Russell vasárnap még azt mondta, hogy Valtteri Bottas más ellen nem védekezett volna ennyire keményen, mint ellene. Valtteri Bottas ezeket a vádakat visszautasította. Valtteri Bottas és George Russell a 9. helyért vívtak ádáz csatát. Nem lehet tudni, hogy mi történt Bottas-al. Lewis Hamilton átgázolt a mezőnyön. Bottas egy Williams-el csatázott, aminek hatalmas baleset lett […]

Bővebben
2021-06-13 00:37:02