RacingLine / Hazai győzelem született a Formula E első londoni futamán

Hazai győzelem született a Formula E első londoni futamán

A hét brit versenyző közül Jake Dennis volt az, aki meg tudta nyerni a Formula E első kül- és beltéri versenyét. Egy honfitárs, a negyedik csoportos Alex

RacingLine
  • 2021.07.25. 08:00

Kapcsolódó hírek

Óriási káosz a Formula E londoni futamán, Lucas di Grassit kizárták az élről, Lynn nyert

Lucas di Grassi elképesztő taktikai húzásáról marad emlékezetes a Formula E londoni futama, melynek végén az Audi-pilótát fekete zászlóval intették ki a versenyből. Lynn nyert, Vandoorne-t az élről ütötték ki.

Bővebben

Formula E: BMW-győzelem, a mercedeses De Vries hatalmasat ment a londoni versenyen!

A hétvége első londoni versenyén a BMW versenyzője, Jake Dennis tudott győzni, rajta kívül pedig remekül ment a 9. helyről rajtoló Mercedes-pilóta Nyck De Vries is, aki a 2. helyen ért célba a félig fedett pályán rendezett futamon – holnap jön a folytatás!

Bővebben

Botrány és újabb hazai győzelem a Formula E második londoni versenyén!

Jake Dennis után egy másik brit tudott győzni Londonban, a Formula E visszatérő hétvégéjén. Di Grassi haladt át elsőként a célvonalon, de egy kétes

Bővebben

Susie Wolff: „Egy Wolff elég a Forma-1-be”

A #ThinkingForward interjúsorozat legújabb vendége a Venturi Formula E csapatfőnöke, Susie Wolff, aki a hazai londoni FE versenyéről, a Formula E jövőjével kapcsolatos nagy döntésekről, a nők előrehaladásáról az autósportban és saját jövőbeli terveiről beszél.

Bővebben

Formula-E: Dennis nyerte az első londoni versenyt

Hiába szerezte meg a pole-t a Mahindra brit versenyzője, Alex Lynn, végül csak a harmadik helyen ért célba, de így is hazai sikernek örvendhettek a London ePrix nézői az első futam után.

Bővebben

Portimao – Ismét Yamaha győzelem, mellette csillaghullás

Fabio Qartararonak köszönhetően újfent Yamaha győzelem született a legnagyobb géposztályban, így a hangvillásokon kívül idén még egyik márka pilótájának sem sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára.

Bővebben

Beltér, eső, rámpa – avagy a londoni Formula E pálya különleges kihívásai

Félig fedett pályán tér vissza Londonba a Formula E mezőnye. A két szakaszt meredek szintkülönbség választja majd el egymástól, de nemcsak ezért lesz

Bővebben

Tsunoda örül a pontoknak, az Alonso elleni előzése pedig meghatotta

Yuki Tsunoda élete első Forma-1-es versenyén rögtön a 9. helyen ért célba, ezzel ő lett az első japán, aki a debütáló futamán pontot szerzett. A 20 éves Yuki Tsunoda élete első Forma-1-es versenyén rögtön a 9. helyen ért célba, ezzel ő lett az első japán, aki a debütáló futamán pontot szerzett.

Bővebben

Magnus győzött, Michelisz 6. lett a hétvége első WTCR-futamán!

A WTCR idei első magyarországi futamán Gilles Magnus tudott győzni Azcona és Ehrlacher előtt, a magyarok közül pedig Michelisz Norbert végzett a legelőrébb: a hatodik pozícióban futott be.

Bővebben

FE: Büntették a bajnokot, új győztest avatott a széria

Élete első futamgyőzelmét aratta a Formula-E vasárnapi londoni versenyén Alex Lynn, aki a trükközés miatt megbüntetett Lucas di Grassitól örökölte meg az első helyet.

Bővebben
2021-09-19 07:43:23