Motosport.com / Hauger nyerte az F3-as főfutamot, Tóth balesettel zárta hazai hétvégéjét

Hauger nyerte az F3-as főfutamot, Tóth balesettel zárta hazai hétvégéjét

Az F3-asok főfutama előtt leszakadt az ég a Hungaroringen, így mindenképpen izgalmas versenynek néztünk elébe. Az élről Arthur Leclerc rajtolhatott, mögüle pedig a bajnokságot vezető Dennis Hauger.

Motosport.com
  • 2021.08.01. 11:37

Kapcsolódó hírek

Hauger nyerte a főfutamot, nagyot lépve ezzel a bajnoki cím felé

A Prema pilótája, Dennis Hauger nyerte meg az FIA Formula 3 zandvoorti hétvégéjének legfontosabb versenyét, a főfutamot. A norvég fiatal a 27 megszerzett

Bővebben

Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

A norvég Dennis Hauger az élről rajtolva nyerte meg az F3 idei első főfutamát Barcelonában, miután magabiztos teljesítményt nyújtott, így nem volt kérdés, hogy ő ünnepelhet majd a pódium legfelső fokán. Mögötte Jack Doohan és Matteo Nannini ért célba. Tóth László nyugodt versenyt futva a 26. lett.

Bővebben

A 12. helyről nyerte Hauger az F3-asok első osztrák futamát

Óriási felzárkózással kezdődött az F3 osztrák versenyhétvégéje, ugyanis Dennis Hauger a 12. helyről rajtolva nyerte az első futamot a Red Bull Ringen.

Bővebben

Hauger domináns teljesítménnyel nyerte az F3 főfutamát, dráma az utolsó előtti körben

Dennis Hauger megállíthatatlan volt az F3 zandvoorti főfutamán, és rajt-cél győzelemmel növelte az előnyét a bajnoki pontversenyben, míg mögötte az utolsó előtti körben robbant a bomba.

Bővebben

Hauger győzelemmel vágott vissza a tegnapi balesete után

A Prema pilótája Dennis Hauger nyerte a FIA Formula első versenyhétvégéjének utolsó versenyét a barcelonai versenypályán. A norvég Red Bull junior mellett

Bővebben

Felemás hétvégével zárta a Formula-3-as szezont Tóth László

Minden szempontból felemás versenyhétvégével zárta pályafutása első Formula-3-as idényét Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője Szocsiban, ahol három helyett csak kettő futamra kerülhetett sor az időjárási körülmények miatt.

Bővebben

Doohan esélyei hamar elszálltak, Dennis Hauger az F3 2021-es bajnoka!

A Red Bull juniorversenyzője, Dennis Hauger már az F3 orosz fordulójának első sprintfutamán bebiztosította a bajnoki címét, miután a 2. helyére nem tudott pontszerzéssel válaszolni riválisa, Jack Doohan.

Bővebben

így készül a hazai versenyére az F3-ban vitézkedő Tóth László

Jövőhéten már hazai földön, a Hungaroringen versenyez a Formula 3 egyetlen magyar pilótája, Tóth László, akinek továbbra is a pontszerzés a célja az idei szezonban.

Bővebben

Schumacher ütközött Fittipaldival, Caldwell nyerte az F3 drámai futamát

David Schumacher és Enzo Fittipaldi a győzelemért harcolva ütközött össze egymással, majd Nannini és Hauger is ütközött, így Caldwell nyert Martins előtt az F3 második sprintversenyén. Tóth László a 24. helyen ért célba.

Bővebben

Újabb Doohan-győzelem az F3-ban, nagyot ment a pontverseny éllovasa is!

Jack Doohan újabb győzelmet aratott a Forma-3-ban, miután nagyot küzdött Victor Martins-nel. Nagyot ment a pontverseny éllovasa, Dennis Hauger is, aki a 14. helyről indulva a 8. helyen futott be. Tóth Lászlót a 23. helyen intették le.

Bővebben
2021-10-17 10:54:02