Motosport.com / Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

A norvég Dennis Hauger az élről rajtolva nyerte meg az F3 idei első főfutamát Barcelonában, miután magabiztos teljesítményt nyújtott, így nem volt kérdés, hogy ő ünnepelhet majd a pódium legfelső fokán. Mögötte Jack Doohan és Matteo Nannini ért célba. Tóth László nyugodt versenyt futva a 26. lett.

Motosport.com
  • 2021.05.09. 12:50

Kapcsolódó hírek

A 12. helyről nyerte Hauger az F3-asok első osztrák futamát

Óriási felzárkózással kezdődött az F3 osztrák versenyhétvégéje, ugyanis Dennis Hauger a 12. helyről rajtolva nyerte az első futamot a Red Bull Ringen.

Bővebben

Hauger győzelemmel vágott vissza a tegnapi balesete után

A Prema pilótája Dennis Hauger nyerte a FIA Formula első versenyhétvégéjének utolsó versenyét a barcelonai versenypályán. A norvég Red Bull junior mellett

Bővebben

Vesti nyerte a főversenyt, Leclerc csúnyát hibázott

A Red Bull Ringen a szombati sprintfutamok Dennis Hauger és David Schumacher győzelmét hozták a Red Bull Ringen. A vasárnapi főfutam rajtsorrendjét a

Bővebben

Hauger nyerte a Formula-3-asok osztrák időmérőjét

Parc Fermé

Bővebben

Schumacher ütközött Fittipaldival, Caldwell nyerte az F3 drámai futamát

David Schumacher és Enzo Fittipaldi a győzelemért harcolva ütközött össze egymással, majd Nannini és Hauger is ütközött, így Caldwell nyert Martins előtt az F3 második sprintversenyén. Tóth László a 24. helyen ért célba.

Bővebben

Smolyar nyerte a szezon első futamát Barcelonában

Az ART Grand Prix versenyzője Alex Smolyar nyerte a 2021-es FIA Formula 3 első futamát Barcelonában. Az orosz pilóta mellett Clement Novalak és Caio

Bővebben

Doohan nyerte az esős főfutamot Le Castellet-ben

Jack Doohan győzelmével zárult a Formula 3 francia versenyhétvégéje, az ausztrál a negyedik helyről rajtolva húzta be élete első győzelmét a szériában.

Bővebben

Pourchaire 17 évesen monacói főfutamot nyert

A pole-ból indulva a mezőny legfiatalabb tagja nyerte a Formula-2 monacói hétvégéjének utolsó versenyét, ahol legközelebbi üldözője, Robert Svarcman az elrontott kerékcsere miatt esett vissza.

Bővebben

Vesti siker, óriási Leclerc-baleset az F3 mai futamán

Dennis Hauger megnyugtató előnnyel vághatott neki az Osztrák Nagydíj vasárnapi futamának, hiszen a bajnokságot 25 egységgel vezette Doohan előtt, ráadásul pole-ból várhatta a zöld lámpák kialvását. A futam aztán Leclerc kemény balesetéről, illetve Vesti sikeréről marad emlékezetes.

Bővebben

Leclerc 21 helyet javított, Schumacher domináns győzelmet aratott az F3-ban!

David Schumacher az első helyről rajtolva győzött a második osztrák versenyen a Forma-3-ban, rajta kívül pedig Frederik Vesti és Dennis Hauger állhatott fel a dobogóra a drámai futam. Arthur Leclerc a 27. helyről rajtolva lett 6., Tóth László pedig a 21. helyen ért célba.

Bővebben
2021-07-25 08:08:12