Motosport.com / Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

Hauger magabiztos vezetéssel nyerte az F3-as főfutamot Barcelonában

A norvég Dennis Hauger az élről rajtolva nyerte meg az F3 idei első főfutamát Barcelonában, miután magabiztos teljesítményt nyújtott, így nem volt kérdés, hogy ő ünnepelhet majd a pódium legfelső fokán. Mögötte Jack Doohan és Matteo Nannini ért célba. Tóth László nyugodt versenyt futva a 26. lett.

Motosport.com
  • 2021.05.09. 12:50

Kapcsolódó hírek

Hauger nyerte a főfutamot, nagyot lépve ezzel a bajnoki cím felé

A Prema pilótája, Dennis Hauger nyerte meg az FIA Formula 3 zandvoorti hétvégéjének legfontosabb versenyét, a főfutamot. A norvég fiatal a 27 megszerzett

Bővebben

Hauger nyerte az F3-as főfutamot, Tóth balesettel zárta hazai hétvégéjét

Az F3-asok főfutama előtt leszakadt az ég a Hungaroringen, így mindenképpen izgalmas versenynek néztünk elébe. Az élről Arthur Leclerc rajtolhatott, mögüle pedig a bajnokságot vezető Dennis Hauger.

Bővebben

A 12. helyről nyerte Hauger az F3-asok első osztrák futamát

Óriási felzárkózással kezdődött az F3 osztrák versenyhétvégéje, ugyanis Dennis Hauger a 12. helyről rajtolva nyerte az első futamot a Red Bull Ringen.

Bővebben

Hauger domináns teljesítménnyel nyerte az F3 főfutamát, dráma az utolsó előtti körben

Dennis Hauger megállíthatatlan volt az F3 zandvoorti főfutamán, és rajt-cél győzelemmel növelte az előnyét a bajnoki pontversenyben, míg mögötte az utolsó előtti körben robbant a bomba.

Bővebben

Hauger győzelemmel vágott vissza a tegnapi balesete után

A Prema pilótája Dennis Hauger nyerte a FIA Formula első versenyhétvégéjének utolsó versenyét a barcelonai versenypályán. A norvég Red Bull junior mellett

Bővebben

Huff révén Zengő-pole a Hungaroringen, Michelisz a 3.

Magyar autó volt a leggyorsabb a WTCR mogyoródi időmérőjén: Rob Huff magabiztos vezetéssel szerezte meg a rajtelsőséget. Michelisz a legjobb hazai pilóta, Tassi és Boldizs a Q1-ben búcsúzott.

Bővebben

Smolyar nyerte a szezon első futamát Barcelonában

Az ART Grand Prix versenyzője Alex Smolyar nyerte a 2021-es FIA Formula 3 első futamát Barcelonában. Az orosz pilóta mellett Clement Novalak és Caio

Bővebben

Doohan nyerte az esős főfutamot Le Castellet-ben

Jack Doohan győzelmével zárult a Formula 3 francia versenyhétvégéje, az ausztrál a negyedik helyről rajtolva húzta be élete első győzelmét a szériában.

Bővebben

Pourchaire 17 évesen monacói főfutamot nyert

A pole-ból indulva a mezőny legfiatalabb tagja nyerte a Formula-2 monacói hétvégéjének utolsó versenyét, ahol legközelebbi üldözője, Robert Svarcman az elrontott kerékcsere miatt esett vissza.

Bővebben

Hauger simán nyerte a vasárnapi futamot

Parc Fermé

Bővebben
2021-09-17 18:17:36