Formula.hu / Hamiltonnak nem tetszik, hogy „kísérleti nyúlnak” használják a briteket

Hamiltonnak nem tetszik, hogy „kísérleti nyúlnak” használják a briteket

A Stájer Nagydíj sajtótájékoztatója előtt nem sokkal jelentették be, hogy telt házas lesz a silverstone-i Brit Nagydíj. Hamilton örül a rajongók jelenlétének, de aggódik is értük.

Formula.hu
  • 2021.06.24. 15:37

Kapcsolódó hírek

Capito: Esélytelen, hogy a Williams B-csapattá váljon

A Williams továbbra is függetlenül versenyezne a Forma-1-ben, nem szeretnének senkinek a fiókcsapatává válni. A briteket legutóbb a Renault-val boronálták A Williams továbbra is függetlenül versenyezne a Forma-1-ben, nem szeretnének senkinek a fiókcsapatává válni.

Bővebben

Felejtsd el a Halálos Iramban-t, Verstappen legyőzi a legjobb briteket?

A Red Bull ezúttal Max Verstappen főszereplésével forgatott egy újabb őrült imázsfilmet Goodwoodban, Nagy-Britanniában.

Bővebben

Leclerc: Eddig tetszik a formátum, kockáztattam volna, ha lehetőségem lett volna egy jobb pozícióra!

A Ferrari-pilóta Charles Leclerc a negyedik helyen ért célba a Brit Nagydíj sprintkvalifikációján, ezt követően pedig azt nyilatkozta, hogy eddig tetszik neki a hétvége formátuma, és kockáztatott volna, ha lehetősége lett volna még jobb pozíciót szerezni.

Bővebben

Wolffnak nem tetszik a többi csapat „nyavalygása” Bottas megpörgése után

Toto Wolffnak nem igazán tetszik, hogy a McLaren szerinte „armageddonnak” kiáltotta ki Bottas hibáját a 2021-es Stájer Nagydíj második szabadedzésén, és nem ért egyet a finn „túlzó” büntetésével sem.

Bővebben

Verstappen: Tetszik, hogy Marko mindig azt mondja ki, amit gondol

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen arról nyilatkozott, hogy tetszik neki a csapat tanácsadójának egyenes stílusa, hiszen tudja, hogy nála nincs mellébeszélés. Emellett azt is elmondta, a csapatfőnök Christian Hornerrel is remek kapcsolatot ápol.

Bővebben

Jean Todt: Sokkal izgalmasabb lesz a Forma-1!

A Cambridge Union Society kérdésére Jean Todt kijelentette, hogy az FIA által bevezetett változtatások, így a spintfutamok is azt a célt szolgálják, hogy további izgalmakkal töltsék meg a sorozatot, miközben alapvetően nem nyúlnak bele az F1 DNS-ébe.

Bővebben

Hamiltonnak az nem tetszik, hogy a két kör vette el a szurkolók pénzét

A Mercedes világbajnoka úgy látja, hogy nem volt olyan pont ezen a délutánon, amikor volt esély a versenyre és csak azért kellett két kört menniük, hogy értékelhető legyen a verseny és ne kelljen kárpótolni a szurkolókat.

Bővebben

Binotto szerint „kicsit furcsa” az F1 sprintfutamos formátuma — F1VILÁG.HU

„Egy kicsit furcsának” találta a Forma-1 történetének első sprintfutamos hétvégéjét a Ferrari csapatát irányító Mattia Binotto, a szakember azonban azt mondja, addig nem fogja megítélni a formátum működőképességét, amíg nem teljesítették az idei mindhárom kísérleti hétvégét.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Hamilton szerint a sprintfutam nem lesz túl izgalmas - F1Hírek

Lewis Hamilton hazájába érkezik az F1 mezőnye. Angliában próbálják ki elsőként a sprintkvalifikációt. A hétszeres bajnok szerint nem lesz túl izgalmas. Lewis Hamilton hazai versenyén debütál a Formula-1 új hétvégi formátuma, egyelőre kísérleti jelleggel. Silverstone-ban szombaton tartják az első sprintkvalifikációt. 17 körös és nagyjából 25 perces futamot. Hamilton nem fűz hozzá túl nagy reményeket. A […]

Bővebben

Három pályán lehet sprintfutam idén

Szavazni fognak csütörtökön a csapatok arról, kísérleti jelleggel tartsanak-e idén szombati sprintversenyeket, melyek meghatározzák a rajtsorrendet. Még nem eldöntött, osszanak-e pontokat.

Bővebben
2021-10-17 12:52:20