Motosport.com / Hamilton lecsúszott a dobogóról, Vettel 2. helye ellenére sincs a legjobb 10-ben – az F1.com 2021-es erősorrendje Baku után

Hamilton lecsúszott a dobogóról, Vettel 2. helye ellenére sincs a legjobb 10-ben – az F1.com 2021-es erősorrendje Baku után

Az F1.com idén is hat szakértő segítségével értékeli a versenyzők egyéni teljesítményét. A mezőny tagjai minden versenyhétvégén 10-es skálán kapnak pontokat, a számok átlaga pedig az éves teljesítményüket tükrözi.

Motosport.com
  • 2021.06.10. 20:20

Kapcsolódó hírek

Leclerc: Ha ilyen jól dolgozunk, hamarosan a legjobb helyekért harcolhatunk! — F1VILÁG.HU

Lecsúszott a dobogóról, emiatt kicsit csalódott, Charles Leclerc azonban azt mondja, összességében nagyon elégedett azzal a munkával, amit ő és csapata, a Ferrari végzett az Emilia-Romagna Nagydíjon.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Brown: Szerintem Hamilton jövőre már nem lesz a Mercedesnél, a McLarennél sincs helye

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown azt nyilatkozta, hogy egy fiatal párost vizionál a Mercedesnél 2022-re, a McLarennél pedig nincs üresedésük és a jövőt építik, így ott sincs helye Lewis Hamiltonnak, akinek év végén lejár a szerződése.

Bővebben

Russell: Baku az egyik legjobb pályám

A tavalyi év során egyértelműen a Williams volt a sereghajtó, a 2021-es szezonban azonban némi előrelépés látható a grove-i alakulat háza táján. Russell most azt is elárulta, hogy Baku az egyik kedvenc pályája a versenynaptárban.

Bővebben

Bahreini Nagydíj – A rajtrács

Megkavarodott a csapatok erősorrendje a 2021-es szezonnyitóra: egy Red Bull-lal az első rajtkockában indul az új idény. Íme a szahíri rajtrács.

Bővebben

Baku egy „elátkozott” hely Hamilton számára

Az Azeri Nagydíj az F1-es naptár egyik legfordulatosabb versenyévé nőtte ki magát az évek során. Az eddigi öt megmérettetés alatt Baku bizonyította, hogy a városi pályája gyönyörű, nehéz, extrém és megszelidíthetetlen.

Bővebben

Mi teszi különlegesség Bakut? - F1Hírek

Egy hét szünet után folytatódik az F1 szezonja. A következő állomás Baku lesz, mely ismét egy városi pálya. A pálya tervezője, Hermann Tilke elmondta, mitől olyan különleges ez a helyszín. Tavaly a koronavírus járvány miatt nem rendeztek futamot Bakuban. A héten ismét visszatér Azerbajdzsánba, hogy a bakui utcai pályán versenyezzen. Baku 2016-ban tűnt fel először […]

Bővebben

Baku szívesen rendezne a jövőben F1-es sprintfutamot

Baku örömmel tartana Forma–1-es sprintversenyeket a következő szezonokban, amennyiben a formátumot több helyszínre is kiterjesztik a 2021-es próbaköröket követően.

Bővebben

Podcast: Megkoronázták Baku királyát

I. Sergio király elfoglalta Baku trónját: a pálya egyik legnagyobb tudora nyerte a drámákkal tarkított Azerbajdzsáni Nagydíjat, amelyet a Formula Podcast stábja is górcső alá vett.

Bővebben

Ferrari: Jobbra számítottunk az időmérő után

Monaco után Bakuban is pole-t szerzett a Scuderia, ehhez képest vasárnap a két vb-aspiráns betlije ellenére is lemaradtak a dobogóról – Mattia Binotto csapatfőnök csalódott, de egyúttal bizakodó is.

Bővebben

Power Rankings: Hamilton nincs az első 3-ban

A pilóták 2021-es teljesítményét futamonként értékelő sorozatunkban idén először két kerek tízest is kiosztottunk, Lewis Hamilton pedig második nagy bakijával leszorult az összetett dobogóról is.

Bővebben
2021-06-13 01:11:54