Motosport.com / Hamilton: „Elhamarkodottnak” érződik megtölteni a lelátókat a Brit Nagydíjon

Hamilton: „Elhamarkodottnak” érződik megtölteni a lelátókat a Brit Nagydíjon

Lewis Hamilton úgy véli, hogy „egy kissé elhamarkodott”, hogy a Forma–1 a jövő hónapban rendezendő Brit Nagydíjon újra telt házas futamot remél, és arra ösztökéli a rajongókat, hogy továbbra is maradjanak óvatosak.

Motosport.com
  • 2021.06.25. 07:45

Kapcsolódó hírek

Domenicali elmondta, mikor láthatunk újra megtelt lelátókat

Az F1 újonnan kinevezett vezetője, a Ferrarit korábban irányító Stefano Domenicali bizakodó a nézők visszatérésével kapcsolatban. Az olasznak az a célja, hogy még 2021-ben láthassunk megtelt lelátókat.

Bővebben

Győzelmet és bajnoki vezetést hozott a hazai pálya Verstappennek

Megállíthatatlan volt Max Verstappen hazai pályáján. Bár a Mercedes megpróbálta levadászni, a holland magabiztosan váltotta győzelemre tegnapi pole-pozícióját, és szinte felrobbantotta a lelátókat.

Bővebben

Monza félházzal rendezhet majd nagydíjat, ha minden így marad

A Tifosi visszatérhet majd szurkolni, hiszen Monza engedélyt kapott arra, hogy félig feltöltse a lelátókat szurkolókkal.

Bővebben

Coulthard: Hamilton már jól viseli a vereséget

A hétszeres világbajnokon már nem érződik az az ingerlékenység, mint akkoriban, mikor Nico Rosbergtől kikapott. Az ex-F1-es szerint Max Verstappen idei szereplése hosszabbította meg a brit pályafutását 2023-ig.

Bővebben

Mercedes: Nem érződik úgy, hogy valós előrelépést tettünk - F1Hírek

A Mercedes nem tudja megmondani, hogy mit csinált rosszul. Nem találtak teljesítményt, nem javultak a második spielbergi hétvégére sem. Hetek óta szenved a Mercedes. A fejlesztési versenyben egyértelműen felülmúlta ellenfele, a Red Bull. Az energiaitalosok fölénye pedig egyre csak nő. Így a világbajnoknál érezhető a feszültség és ha pánik nem is. Andrew Shovlin, a Mercedes […]

Bővebben

Megcsappant a rádióforgalom az FIA-nál

A Formula-1-es közvetítések egyik újítása idén a csapatok és az FIA közti rádiós kommunikáció bejátszása. A versenyigazgató Michael Masi szerint érződik is ennek a hatása.

Bővebben

Sainz: Nem érződik ez olyan jónak, mint amilyennek lennie kellene

Carlos Sainz keserédesen élte meg azt, hogy a második helyet szerezte meg Monacóban. Az egész hétvége során jól ment a spanyol pilóta, az időmérőn még az

Bővebben

Leclerc: „Ismét jobb a hangulat a Ferrarinál”

Charles Leclerc is elismeri, hogy a tavalyi év nehézségei mellett a Ferrarinál nem volt túl vidám a hangulat. A monacói szerint ugyanakkor más mentalitás érződik az olasz csapat garázsán belül.

Bővebben

Binotto: Sokkal jobb a légkör a csapaton belül

A Ferrari 2020-ban negyven éve nem látott mélypontra került, de a tavaly mindössze hatodik helyen záró istállónál érződik a jó hangulat, melyet az új autó által keltett remény éltet.

Bővebben

Elmaradt a magyar autópiac mélyrepülése

A 2018-as rekordévet követően, még erősebb mérleggel zárt 2019-ben a magyar autópiac. Mondhatni, szinte törvényszerű volt, hogy ez a tendencia fog kirajzolódni, de a tavalyi év történéseire senki sem számított. A koronavírus megálljt parancsolt az eladásoknak, s habár ennek hatása az év végi statisztikában is jelentősen érződik, mégsem alakult olyan kedvezőtlenül a helyzet, mint ahogy azt az elején prognosztizálták a gépjárműszektorban. Az ország legszélesebb márkakínálatát egy helyen értékesítő vállalat 2020-as eladási számai is erről árulkodnak.

Bővebben
2021-09-19 06:22:22