Motosport.com / Häkkinen: Ez a győzelem nagy terhet vesz le Sainz válláról

Häkkinen: Ez a győzelem nagy terhet vesz le Sainz válláról

A Ferrari versenyzőjének, Carlos Sainznak sikerült megszereznie első győzelmét a Forma-1-ben a silverstone-i versenyen. Mika Hakkinen az Unibeten vezetett rovatában elismerően nyilatkozott a spanyol pilótáról és a versenyzés minőségéről. A finn azt mondja, saját tapasztalatból tudja, mennyire boldog és megkönnyebbült Sainz az angliai győzelem után.

Motosport.com
  • 2022.07.05. 15:40

Kapcsolódó hírek

Perez: a korai szerződéskötés segített megszabadulni a felesleges stressztől

Sergio Perez elmondta, hogy mivel már a szezon ilyen korai szakaszában sikerült új szerződést kötnie a Red Bull-lal, így ez segít neki levenni a terhet a válláról, és teljes mértékben a bajnoki csatára fókuszálhat.

Bővebben

Verstappen: ha jól alakul a Mercedes szezonnyitója, azt fogják mondani, hogy csodát tettek

Ahogy közeledik a szezonnyitó Bahreini Nagydíj, a mentális hadviselés is fokozódik a csapatok között. Az előszezoni tesztek eredményeiből persze lehetetlen következtetni a valódi erősorrendre, de mindenki arra törekszik, hogy saját válláról levegye a terhet.

Bővebben

Vasseur: Bottas tapasztalata leveszi a terhet Zhou válláról

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur a teljesen új pilótapárosukról beszélt.

Bővebben

Hakkinen szerint egy kiesés mindent eldönthet - F1Hírek

Mika Hakkinen, az F1 korábbi kétszeres bajnoka Austinban ízelítőt kaphattak a nézők abból, miért Verstappen és Hamilton a két vb-aspiráns. A finn is tudja. Egyetlen kiesés mindent eldönthet. Max Verstappen megnyerte a legutóbbi Amerikai Nagydíjat. Maga mögött tudta tartani a frissebb gumikon rohamozó ellenfelét Lewis Hamilon-t. Mika Hakkinen nem győzte dicsérni a két világbajnoki aspiráns […]

Bővebben

Häkkinen a Mercedesnek: Őt válasszátok!

A McLaren-Mercedes színeiben két világbajnoki címet is szerző Mika Häkkinen egyfajta védőbeszédet intézett honfitársa, Valtteri Bottas támogatására. Häkkinen szerint nem is kérdés, hogy Bottas megtartása lenne a helyes döntés a Mercedes részéről.

Bővebben

Hakkinen nem szeretett volna olyan csapattársat, mint Ocon - F1Hírek

Mika Häkkinen az F1 korábbi bajnoka az Alpine csapatával kapcsolatban fogalmazta meg kételyeit. Annyira nem ismeri Esteban Ocon-t, de abban biztos volt, hogy ilyen csapattársat ő sem szeretett volna. Mika Häkkinen abban az évben fejezte be F1-es karrierjét, mikor Fernando Alonso feltűnt a Száguldó Cirkusz porondján. A kétszeres finn bajnok nagyra tartja spanyol kollégáját. Azt […]

Bővebben

Egy rivális márka oldalán térhet vissza a Forma-1-be a BMW?

Egy érdekes pletykáról írt az F1-es újságíró Joe Saward: a BMW egy rivális márka, vagyis a McLaren oldalán térhet vissza a száguldó cirkuszba, ráadásul a közös motorprojekt sincs kizárva.

Bővebben

Verstappen már nem hajszolja kétségbeesetten a sikert, de továbbra is motivált

Nagy teher került le Max Verstappen válláról tavaly, amikor megszerezte első világbajnoki címét a Forma-1-ben. A holland már korábban is azt nyilatkozta, ezentúl nyugodtan versenyezhet, de mindenkit figyelmeztet, nem veszítette el a motivációját.

Bővebben

Albon egy sokkal erősebb pilótaként térhet vissza idén a rajtrácsra

Alex Albon úgy véli, hogy 2022-ben egy jobb versenyzőként térhet vissza a rajtrácsra, miután egy évet kihagyott.

Bővebben

Ocon szerint az Alpine már képes lesz a Red Bull és a Mercedes ellen harcolni - F1Hírek

Esteban Ocon szerint nagy teher került le az Alpine válláról, amikor 2021-ben megnyerték a Magyar Nagydíjat. A francia pilóta úgy véli, hogy 2022-ben a Mercedes és a Red Bull mellett ők is az élmezőnyben fognak harcolni. Az Alpine tavaly az ötödik helyet szerezte meg a konstruktőri bajnokságban. Volt néhány kiemelkedő eredményük. Esteban Ocon megnyerte a […]

Bővebben
2022-08-16 05:27:00