Kapcsolódó hírek

Pedro Acosta nem akar elsietni semmit

Pedro Acosta 2020-ban megnyerte a Red Bull Rookies Cup-ot, 2021-ben pedig minden idők legjobb világbajnoki debütálását produkálta. Hogyan tovább?

Bővebben

A Mclaren idén már nem kap nagyobb fejlesztéseket - F1Hírek

Andreas Seidl, a Mclaren csapatfőnöke elárulta, hogy a wokingi csapat autója idén már nem kap nagyobb fejlesztéseket. Ehelyett a csapat csak’apró, kis változtatásokkal próbál fejlődni. A 2022-es szezonban a Mclaren nem tudott nagyot dobni. Tavaly még a Ferrarival harcoltak a konstruktőri harmadik helyért. Idén riválisuk a Red Bull Racinggel a bajnoki címért küzd. A McLaren […]

Bővebben

Gene Haas nem adja el a Haas csapatot - F1Hírek

Güenther Steiner, a Haas csapatfőnöke elárulta, hogy Gene Haas szándékait. Az amerikai tulajdonos elkötelezett az F1 mellett és nem szeretné eladni csapatát. Olyan pletykákról is hallani lehetett, miszerint a Haas eladóvá válik. A Haas csapatfőnöke, Guenther Steiner azt mondta, hogy Gene Haas nem akarja eladni az amerikai istállót. Az amerikai üzletember hosszútávon elkötelezett az F1 […]

Bővebben

Schumacher nem kapja meg az új fejlesztéseket a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Csak Kevin Magnussen kapja meg a Haas Forma-1-es csapatának új fejlesztéseit a hétvégi Magyar Nagydíjon – árulta el az istállót irányító Günther Steiner.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Csak Magnussen kapja meg a fejlesztéseket a Hungaroringen

Egyetlen autóhoz készültek el az újítások az F1-es Magyar Nagydíjra, így a Haas csak a pontversenyben előrébb álló dánnak tudja őket biztosítani – de nála is kevés lesz a pótalkatrész.

Bővebben

Steiner: csak az egyik versenyzőnk kapja meg a fejlesztéseket Magyarországon

A Haas csapatvezetője, Günther Steiner elárulta, hogy csupán az egyik pilótájuk kapja majd meg az istálló régóta beharangozott új fejlesztési csomagját a hétvégi Magyar Nagydíjra.

Bővebben

Magnussen aggódik a Haas magyarországi frissítései miatt - F1Hírek

A Haas új alkatrészek bevetésével készül a 37. Magyar Nagydíjra. Kevin Magnussen óvatosan nyilatkozott a frissítésekről. Nem biztos, hogy óriási fejlődést hoz a Haas-nak. A Haas egyed futamokra apró módosításokkal készült. Az amerikai istálló eddig nem vetett be nagyobb frissítést. Spóroltak és nem akartak nagyobb összeget az autóra költeni. Az elmúlt pár futam nem alakult […]

Bővebben

A Williams elkezdett dolgozni a 2023-as autóján

Jost Capito elárulta, az idei konstrukción már nem hajtanak végre különösebb fejlesztéseket, a prioritás most az, hogy a következő évi autójuk versenyképesebb legyen a mostaninál.

Bővebben

A még mindig túlsúlyos Red Bull körönként négy tizedet veszíthet

A Red Bull Racing autója még mindig egy kicsit nehéz. Az osztrákokat sűrűn megveri a Ferrari a kvalifikációkon, de a Red Bull most olyan fejlesztéseket tervez, amelyekkel a kvalifikációs tempójukon is javíthatnak.

Bővebben

Megérkeztt az első hibajavítás az F1 22-re

Már elérhető az első hivatalos patch az F1 22-re. Több játékmenetben és menürendszerben tapasztalt hibát orvosoltak a fejlesztők, miközben kisebb-nagyobb fejlesztéseket is kapott az új játék.

Bővebben
2022-12-10 00:27:40