F1hírek / Gasly szerint jó futamok lesznek Miamiban - F1Hírek

Gasly szerint jó futamok lesznek Miamiban - F1Hírek

Pierre Gasly a napokban Miamiba látogatott. Ha már arra járt, akkor megnézte az utcai pályát. Azt a vonalvezetést, ahol májusban versenyezni fog az F1 mezőnye. Az F1 szeretett volna több futamot rendezni Amerikában. Sikerült. A mezőny Miamiba látogat, ahol utcai versenypályán mérhetik össze erejüket. Pierre Gasly a napokban Miamiban járt és megnézte az utcai pálya […]

F1hírek
  • 2022.01.22. 09:09

Kapcsolódó hírek

Russell szerint nagyobb tisztelettel kell kezelni a monacói pályát: „Majdnem elszálltam”

Lewis Hamiltonnak és George Russellnek is nehéz dolga volt a Mercedes W13-asával Monacóban a pénteki napon. Russell mindenesetre reméli, hogy a Red Bull Racing és a Ferrari mögött ők lesznek a középmezőny legjobbjai.

Bővebben

Ricciardo elárulta, szerinte mi okozhatta pénteki balesetét - F1VILÁG.HU

Túl messzire ment autójának beállításaival, ennek volt köszönhető Daniel Ricciardo szerint az, hogy csúnyán a korlátnak csapta McLarenjét a Forma-1-es Monacói Nagydíj második szabadedzésén.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Ricciardo: Túl merészek voltunk

Az ausztrál szerint csapata túl extrém irányt választott a beállításokkal, ez vezetett a második szabadedzésen történt balesetéhez, melynek során a falba csapódott.

Bővebben

A KTM „felajánlotta” Oliveirának, hogy lefokozzák a Tech3-hez

A MotoGP-ben eddig három futamot nyerő Miguel Oliveira elmondta, hogy a KTM „felajánlotta” neki, hogy a gyári csapatból visszamehet a Tech3-hez 2023-ban, ez viszont saját bevallása szerint nem az „álomhelye”.

Bővebben

Csúfos véget érhet Ricciardo F1-es pályafutása?

Az elismert F1-es szakíró szerint könnyen előfordulhat, hogy az ausztrál pilótát az idén látjuk utoljára a mezőnyben.

Bővebben

Rosberg furcsállja Verstappen tempóhiányát

Max Verstappen eddigi teljesítménye Monacóban eléggé elmaradt a várakozásoktól, ez pedig Nico Rosbergnek is szemet szúrt. A német szerint szokatlan eredmény ez az ifjú világbajnoktól, noha csak az első két szabadedzésről van szó.

Bővebben

Hamilton: A pálya olyan, mint egy hullámvasút

A brit meglehetősen elégedetlenül nyilatkozott a monacói pálya állapotáról a pénteki napot követően, állítása szerint ez a leghepehupásabb pálya, amelyen valaha versenyzett.

Bővebben

Wurz: Perez túl egyszerűen fogadja el a csapatutasításokat

A GPDA elnöke, Alex Wurz szerint Sergio Pereznek igaza van, hogy elmondja a véleményét, ha a Red Bullnál a csapatutasításokról van szó.

Bővebben

Newey szerint nagyon rossz irányba halad a Forma-1

Adrian Newey egyáltalán nem nézi azt jó szemmel, hogy a Forma-1-es autók súlya a szabályváltozásoknak köszönhetően egyre csak nagyobb és nagyobb lesz. A

Bővebben

Leclerc nyerte a második edzést is - F1Hírek

Délután 17:00 órakor vette kezdetét Monacóban a második szabadedzés. A két Williams gurult ki elsőként a pályára. Szinte mindenki a közepes gumikkal kezdte el a tréninget. Leclerc kezdett az élen. A monacói pilóta 1:15.762 másodperccel nyitott, miután Sainz-al egyetemben két melegítő kört ment. Csak a maranellóiak kezdtek keményeken, ami nem meglepő, hiszen az első szabadedzés […]

Bővebben
2022-05-28 03:47:29