Formula.hu / Forró fotók gyönyörű nőkről és hozzájuk illő autókról - ezt ajánlja a Formula Girls

Kapcsolódó hírek

Egy Mercedes junior lesz Pourchaire csapattársa az ART GP-nál

Az ART Grand Prix egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy Frederik Vestit szerződtetik Théo Pourchaire mellé a 2022-es Formula 2-es szezonra. A dán

Bővebben

Szoros fejlesztési háborúra számít a McLaren

A McLaren technikai igazgatója, James Key nagyon erős fejlesztési versenyre számít az F1-ben 2022-ben, mivel még mindig sokat kell tanulnia a csapatoknak az új autókról.

Bővebben

Megvan a VAR második pilótája is a Formula 2-ben

Teljessé vált a Formula 2 új csapatának, a Van Amersfoort Racingnek (VAR) a pilóta felállása.

Bővebben

Giovinazzi továbbra is úgy gondolja: nem a teljesítménye miatt veszítette el az ülését az F1-ben

A Dragon Penske Formula E csapat versenyzője, Antonio Giovinazzi úgy érzi, jogosan volt keserű a szájíze, miután nem a pályán mutatott teljesítménye alapján veszítette el a helyét az Alfa Romeo Forma-1-es csapatánál.

Bővebben

Marko Abiteboul szerződtetéséről: Ezt a badarságot honnan szedték?

Helmut Marko visszautasította azokat a pletykákat, amik szerint Cyril Abiteboul a Red Bullhoz tart. A Renault egykori vezetője jelenleg a Forma-1-en kívül

Bővebben

Formula Motocast: Top 10 versenyző a MotoGP-érában

Kik voltak az elmúlt húsz év legjobb motorosai a királykategóriában? Kik azok, akik még felkerülhettek volna a listára? A modern MotoGP kiemelkedő alakjait vettük sorra idei első adásunkban.

Bővebben

A Mercedesnek is lesz védence a Formula-2-ben

Parc Fermé

Bővebben

Sikerült megegyezni a Mercedes kulcsemberének Red Bullhoz igazolásának időpontjáról

A Mercedes és a Red Bull végre megegyezett egymással Ben Hodgkinson átigazolása kapcsán, miután ezt bejelentették, még tavaly áprilisban.

Bővebben

A Williams megvált a műszaki igazgatójától

A Williams megvált a Forma-1-es csapatának műszaki igazgatójától, Adam Cartertől, aki 2016 óta töltötte be ezt a pozíciót, és Paddy Lowe távozása után ideiglenesen a teljes mérnöki kar vezetését átvette.

Bővebben

Ausztrál Nagydíj: A Forma-1-ben nem lesz Djokovics-ügy — F1VILÁG.HU

Nem lesz Djokovics-féle botrány a 2022-es Forma-1-es Ausztrál Nagydíj előtt – ezt mondja a melbourne-i versenyt szervezői Australian Grand Prix Corporation vezérigazgatója, Andrew Westacott, aki szerint a száguldó cirkuszon belül pontosan tudják, hogy szükséges az átoltottság ahhoz, hogy részt vegyenek majd a versenyen.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2022-01-22 15:54:16