Felippe Massa jogi lépéseket fontolgatott a Crashgate miatt - Padlógáz

Néhány nappal ezelőtt Bernie Ecclestone, a Forma-1 korábbi főnöke néhány megjegyzést tett, amely sok vitát váltott ki, sőt eléggé megdöbbentette a sportágat azzal, hogy bevallotta, hogy hamarabb tudtak a 2008-as szingapúri „crashgate"-ről, minthogy a botrány kirobbant volna. A Forma-1 korábbi főnöke hozzátette, ma már másként cselekedne, és szerinte Massának kellett volna megnyernie a világbajnoki címet

PadlógázF1
  • 2023.03.10. 11:23

Kapcsolódó hírek

A 2022-es év díjazottjai a Padlógáz követői szerint - Padlógáz

Eltelt egy újabb Forma-1-es idény, így ideje volt megemlékezni minden fontos eseményről és személyről 2022-ből és ehhez a ti segítségeteket kértük meg. Az elmúlt pár napban a Padlógáz követőit szavazásra buzdítottuk a Facebook oldalunkon, akik 11 kategóriában megszavazták a végső győztes. Többek között megtudtuk, ki volt az év versenyzője, az év versenye, meglepetése és drámai

Bővebben

De Vriest a bíróságra citálta egykori jótevője - F1VILÁG.HU

Jogi lépéseket tesz az AlphaTauri versenyzője, Nyck de Vries ellen egy holland vállalkozó, aki korábban jelentős pénzösszeggel segítette a versenyző pályafutását.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Felipe Massa: Charles Leclerc tudja, hogyan kell nyerni - F1Hírek

A Ferrari egykori pilótája, Felipe Massa úgy véli, a csapatnak most már bajnoki címre méltó pilótái vannak. Charles Leclerc és Carlos Sainz erős páros. A Ferrari 2007 óta nem nyert bajnoki címet. 2008-ban Felipe Massa állt ehhez nagyon közel. Ez volt az utolsó év, mikor a Ferrari konstruktőri címet tudott nyerni. 2022-ben újra harcban lehettek […]

Bővebben

Ecclestone megdöbbentő vallomása: Hamilton nem lehetne hétszeres világbajnok

Bernie Ecclestone elárulta, elég hamar tudomást szerzett a „crashgate” néven elhíresült esetről, és ha betartja a szabályokat, Lewis Hamilton aligha lett volna bajnok abban az évben.

Bővebben

Massa szerint nem a pilótákon fog múlni: Leclerc tudja, hogyan kell nyerni

Felipe Massa szerint a Ferrarinak bajnoki címre esélyes pilótái vannak Charles Leclerc, illetve Carlos Sainz személyében.

Bővebben

Massa: Binottót jó mérnöknek tartom, de...

Felipe Massa úgy gondolja, hogy a Forma-1-es alakulatok kapitányai mindig a csapatvezetők, így elsősorban nekik kell „elvinni a balhét”, amennyiben nem megfelelően alakulnak az eredmények.

Bővebben

Massa: Óriási lesz a nyomás Vasseurön a Ferrarinál

A Ferrarinál korábban versenyző Felipe Massa figyelmeztette Frederic Vassuert: a Scuderia csapatfőnökének lenni teljesen más kávéház.

Bővebben

Massa legendás pilótákhoz hasonlította Verstappent

A jelenlegi mezőny legjobbjának és igazi fenoménnak tartja a hollandok kétszeres világbajnokát Felipe Massa. Az egykori F1-es pilóta szerint Max Verstappen olyan pilótákhoz hasonlítható, mint Schumacher, Senna vagy Hamilton.

Bővebben

Massa három pilótához hasonlította Max Verstappent

Felipe Massa szerint Max Verstappen elképesztő formájára egyszerűen nincsenek szavak. Az egykori brazil F1-es pilóta Michael Schumacherhez és Lewis Hamiltonhoz hasonlította a hollandot.

Bővebben

Massa számára Alonso volt a legnehezebb csapattárs

Felipe Massa Forma-1-es pályafutása alatt számos világbajnok mellett dolgozott csapattársként a Ferrari csapatánál.

Bővebben
2023-03-27 10:28:48