Farkas Kevin lenyűgöző teljesítményt nyújtott a szezon főpróbáján - P1race.hu

Farkas Kevin először ült a KTM RC 250 Rs motorján, de máris a mezőny első részében találta magát. Nem semmi kezdés a fiatal magyartól a portimãői teszten a nyitóhétvége előtt...

P1race
  • 2023.03.18. 10:45

Kapcsolódó hírek

Farkas Kevin szezonja a nívós sorozatban el sem kezdődött még, de máris újabb kihívást jelentett be - P1race.hu

A magyar motorsport-rajongóknak Farkas Kevin neve nem ismeretlen. A fiatal tehetséggel tölthettem el egy napot a Pannóniaringen, amikor kifaggattam a versenyzőt idei céljairól, illetve elárulta annak apropóját is, hogy mi is kerestünk a Pannóniaringen.

Bővebben

A srác, aki egyedüli magyarként képviseli az országot a nívós sorozatban - P1race.hu

Elszánt, tudatos, alázatos, és nem utolsósorban tehetséges. Farkas Kevin a Northern Talent Cup idei sorozatában elképesztő fejlődést mutatott.  

Bővebben

Webber szerint Verstappen Belgiumban nyújtotta a legjobbját

Mark Webber úgy véli, hogy a Ferrari remek teljesítményt nyújtott az időmérő edzéseken, ugyanakkor nem volt ellenszerük a Red Bull tempójára vasárnaponként. Azt is elárulta, hogy Spában Max Verstappen igazán kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Bővebben

Mark Webber „lenyűgöző” szezonkezdetre számít

A Forma-1 2023-as szezonjának kezdete előtt a top 3 csapatról mondta el a véleményét a korábbi F1-es Mark Webber, aki szerint lenyűgöző lesz látni, hogyan alakul a szezon első negyede.

Bővebben

Alonso: Most már Jeddára koncentrálunk - F1Hírek

Fernando Alonso a Bahreini Nagydíj lenyűgöző eredménye után úgy véli, hogy a szezon második versenyén már nem lesznek olyan jó helyzetben, mint két héttel korábban. Az alakulatot lenyűgözte a Bahreini Nagydíjon nyújtott teljesítménye. Alonso a Red Bull-ok mögött, a harmadik helyen végzett. A kétszeres bajnok elárulta, hogy a csapat most már a második versenyhétvégére koncentrál. […]

Bővebben

A Ducati továbbra is hibátlan teljesítményt nyújt, miközben a Kawasaki hihetetlenül szenved - P1race.hu

Vannak versenyzők, akik gyorsan szeretnék elfelejteni a mandalikai versenyhétvége szombati napját. Közöttük nem szerepel Álvaro Bautista, aki továbbra is tökéletes teljesítményt hoz a 2023-as szezonkezdeten.

Bővebben

Az ex-MotoGP versenyző egy megvadult bikához hasonlította Ducatiját - P1race.hu

A Superbike-világbajnokság kétnapos tesztjén, Jerezben Danilo Petrucci stabil teljesítményt nyújtott a Barni Racing Ducati V4R motorjával. Az olasz azonban még nem alakított ki barátkozott meg a motorkerékpárral.

Bővebben

Legalább ebben a mutatóban nyert a Ferrari

A Ferrari egy területen kimagasló teljesítményt nyújtott, igaz, ezért nem osztanak pontot. A maranellói alakulat nyerte meg ugyanis a leggyorsabb kerékcseréért járó díjat. Sovány vígasz ez Charles Leclerc-nek.

Bővebben

Russell elárulta, melyik futama volt a legnehezebb: Nem láttam a fékezési pontokat

George Russell kifejezetten erős teljesítményt nyújtott 2022-ben, holott a Mercedes teljesítménye komolyan visszaesett a korábbi évekhez képest. A brit azt is elárulta, hogy Azerbajdzsánban volt talán a legnehezebb dolga.

Bővebben

MotoGP-bajnok: Rossinak köszönhetem a címemet!

Francesco Bagnaia több szempontból is kivételes teljesítményt nyújtott a 2022-es MotoGP-szezonban. Olaszként nemcsak nagy rajongója Valentino Rossinak, de a barátjaként tekint a legendás pilótára.

Bővebben
2023-03-27 09:14:12