P1race / Ezpeleta: Nem fogunk változtatni a motorokon, hogy több legyen az előzés - P1race.hu

Kapcsolódó hírek

Ezpeleta: Remélem, Marc ott lesz a portimaói futamon

A Dorna elnöke, Carmelo Ezpeleta Márquez állapotáról beszélt: „Ha Portugáliában rajthoz áll, és jól zár, lehet esélye a világbajnoki címre.”

Bővebben

Egyre kevesebb az előzés a MotoGP-ben - P1race.hu

Marc Marquez látványos akcióit leszámítva mindössze egy előzés történt az első hétben a jerezi MotoGP futamon.

Bővebben

Változtatni kellene a belga pályán? „A rizikó is része ennek a sportnak”

Spa-Francorchamps biztonsága elég komoly vitatémát jelentett az utóbbi hetekben. Az F1 versenyigazgatója, Michael Masi szerint nincsen semmi gond vele, míg több pilóta és elemző is úgy véli, változtatni kellene valamin, ha nem akarunk még több olyan súlyos incidenst látni, mint ami a legutóbbi 24 órás viadalon is történt.

Bővebben

Alonso: Az előzés nem lett könnyű

Még az újonnan bemutatott, látványosabb versenyzést ígérő szabályok alapján készült autókkal sem lett könnyű az előzés, véli Fernando Alonso.

Bővebben

Alonso: a 2022-es szabályok ellenére sem könnyű az előzés

Az alpine-os Fernando Alonso úgy véli, hogy miközben a másik autó követése valóban javult a korábbi évekhez viszonyítva, maga az előzés továbbra sem lesz könnyű a Forma–1-ben.

Bővebben

Katar bízik abban, hogy sok előzés lesz az első F1-es nagydíjon

A katari motorsportfőnök, Amro Al-Hamad biztos benne, hogy a Losail International Circuit első Forma–1-es futama sok előzést biztosít majd, annak ellenére, hogy az előzés nem tűnik egyszerűnek a vonalvezetésen.

Bővebben

Perez szerint viszonylag egyszerű lesz az előzés a futamon

A Red Bull pilótája a Mercedesszel szemben arról számolt be a pénteki nap után, hogy viszonylag egyszerű lesz az előzés a Török Nagydíjon és úgy gondolja, hogy döntő szerepet játszhat a versenytempó, az egykörös beállításokkal szemben.

Bővebben

A Ferrari kénytelen volt változtatni a tervein, nem tesztelhetnek a tavalyi autóval

A Ferrari az utolsó pillanatban kénytelen volt változtatni a fioranói tesztterveken, minek után a héten a Forma-1 szabályaival kapcsolatosan komoly bizonytalanság alakult ki.

Bővebben

Leclerc változtatni fog a hozzáállásán, ha Verstappent nem büntetik

A Ferrari F1-es pilótája, Charles Leclerc elmondta, hogy ő is változtatni fog a másokkal való csaták során követett szemléletmódján, ha az FIA úgy dönt, nem fogják utólag sem megbüntetni Max Verstappent a brazíliai manőverért.

Bővebben

F1: A versenyigazgató szerint nem kell változtatni a büntetőpont-rendszeren — F1VILÁG.HU

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Forma-1-es versenyigazgatója, Michael Masi szerint nem kell változtatni a száguldó cirkuszban érvényben lévő büntetőpont-rendszeren, és visszautasítja azokat a véleményeket, melyek szerint az túl kemény a versenyzőkkel szemben.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2022-08-16 05:46:12