Motosport.com / Ez lehet a nyerő taktika ma a Pirelli szerint - hátrányban a Mercedes?

Ez lehet a nyerő taktika ma a Pirelli szerint - hátrányban a Mercedes?

A Pirelli szokás szerint ismertette azt a gumistratégiát, ami számításaik szerint a leggyorsabb lehet a mai Holland Nagydíjon. A mezőny első fele az olaszok által felvázolt terv szerint vág neki a futamnak.

Motosport.com
  • 2021.09.05. 14:23

Kapcsolódó hírek

Perez gumiválasztása lehet a nyerő a mai futamon?

A Forma–1 hivatalos gumibeszállítója, a Pirelli nemrég közzétette szokásos verseny előtti gumistratégiás predikcióját, melyből egyfelől az derül ki, hogy vélhetően mindenki csak egyszer fog kiállni, másfelől meg az, hogy talán Sergio Perez lágy keveréke lehet a nyerő.

Bővebben

A Pirelli két kiállással számol - F1Hírek

Magyar idő szerint 17:00 órakor elrajtol az F1 szezonnyitó futama, Bahreinben. Most először láthatjuk a csapatokat versenykörülmények között. A Pirelli két kerékcserével számol. Az eredményt vélhetően a gumik és a taktika is nagymértékben befolyásolhatja. Az első sorokban rajtolók közül Verstappen, Gasly is a közepes gumikkal rajtol majd el. A Pirelli szerint ők lehetnek a legjobb […]

Bővebben

Sainz arra számít, hogy hátrányban fogja kezdeni az évet

Carlos Sainz sejtése szerint a 2021-es szezont kisebb hátrányban fogja megkezdeni új csapattársához, Charles Leclerc-hez képest. Mivel csak három Carlos Sainz sejtése szerint a 2021-es szezont kisebb hátrányban fogja megkezdeni új csapattársához, Charles Leclerc-hez képest.

Bővebben

A Red Bull szerint nem taktika Hamilton büntetése

A csapatfőnök, Christian Horner úgy véli, a Mercedesnek nem lehetett más választása, mint a motorcsere. Inkább a megbízhatóság, semmint a taktika vitte rá ellenfeleiket a tízhelyes büntetésre.

Bővebben

A Pirelli szerint Verstappenék választottak a legjobban a futamra

Ma délután elrajtol a 2021-es szezon első futama, és most kaphatunk majd először képet arról, hogy a csapatok mit tudnak versenykörülmények között. Az eredményt vélhetően a gumik és a taktika is nagymértékben fogja befolyásolni, a Pirelli pedig két kiállással számol.

Bővebben

A Pirelli nem tudja, hogy mi lesz a jót taktika a Hungaroringen - F1Hírek

Mario Isola, a Pirelli projektjének vezetője úgy véli, hogy nem egyértelmű, hogy mi lesz a legjobb stratégia a 2021-es Magyar Nagydíjon. A körülmények is kellemetlen helyzetbe kényszeríthetik a csapatokat. A 2021-es Magyar Nagydíjra a gumikínálatának középső keveréket szállítja majd a csapatoknak, tehát a C2-C3-C4 keverékeket. Ez megegyezik azzal, amit a tavalyi futamra is szállított a […]

Bővebben

A Pirelli szerint a kétkiállás a nyerő, a csapatok és az eső ezt máshogyan láthatják

A 2021-es Forma-1-es szezon második osztrák versenyét a múlthetinél lágyabb gumikkal próbálta feldobni a Pirelli, de mit jelent ez a futamokon látható stratégiák szempontjából?

Bővebben

Binotto: A Ferrari már nincs hátrányban az egyenesben!

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke kijelentette, hogy a Ferrari többé már nincs hátrányban az egyenesekben, miután a csapat a teszten több hosszú távú szimulációt is lefuttatott.

Bővebben

Sebastian Vettel-nek is tetszettek a Pirelli új, már 18 colos kerekeit - F1Hírek

Sebastian Vettel is kipróbálhatta a Pirelli új, 18 colos kerekeit. Nemcsak tettszett a négyszeres bajnoknak, de egy kritikát is megfogalmazott. A Pirelli minden csapatnak lehetőséget biztosít a 2021-es szezon alatt, hogy egy korábbi, vagy az idei autóját átalakítva kipróbálhassa a 2022-re tervezett gumik prototípusait. Egy kollektív tesztet is tartanak majd a szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíj után. […]

Bővebben

A Williams nem vesz részt a szezon közbeni Pirelli-teszteken - F1Hírek

Úgy tűnik, hogy egyedüli csapat, a Williams nem vesz részt a szezon közbeni Pirelli-teszteken. A szezonzáró futam utáni, Abu Dhabiban rendezendő gyakorlástól is visszaléptek. A 2021-es szezon versenyeivel párhuzamosan folyik a Pirelli tesztprogramja a jövő évre szánt 18 colos abroncsokkal. Kedden és szerdán a Hungaroringen a Mercedes, a Ferrari és a McLaren dolgozott együtt a […]

Bővebben
2021-10-17 11:48:22