Formula.hu / Esik Imolában: 90 % az esély a vizes futamra

Kapcsolódó hírek

Leclerc három hónapja nem nyert futamot, az elmúlt öt versenyen nem állt dobogón

Charles Leclerc számára még mindig van esély, hogy a bajnoki címért küzdjön, azonban az elmúlt időszak nem arról szólt, hogy közelebb került volna a listavezető Max Verstappenhez érdemben. A Ferrari monacói pilótája borzalmas szériát él át.

Bővebben

F2: Hihetetlen izgalmak, Doohan-győzelem

Az Alpine juniorja magabiztos vezetést bemutatva utasította maga mögé riválisait a vizes pályán zajló sprintversenyen, az utolsó körökben azonban izgulnia kellett a gyorsan kopó esőgumik miatt.

Bővebben

Marko: Verstappen esőben is tönkreveri a mezőnyt

A Red Bull tanácsadója nem bánná, ha a Brit Nagydíj futamát szombaton rendeznék, hiszen a regnáló világbajnok a kanadai kvalifikáción bebizonyította, hogy vizes körülmények között is kiváló teljesítményre képes.

Bővebben

A történelem megismételte önmagát Assenben

Emlékszik valaki a 2008-as asseni futamra? Ugye mennyi hasonlóság van a múlt hétvégi, és a 14 évvel ezelőtti nagydíj között? Idézzük fel együtt!

Bővebben

Ilyen időjárás várható a 2022-es F1-es Brit Nagydíjon!

A hétvégén már az idei 10 nagydíjat rendezik, a helyszín Silverstone, és úgy tűnik, bőven van rá esély, hogy az eső is beleszól a hétvége alakulásába – azonban a futamot nagy eséllyel elkerülik az esőfelhők.

Bővebben

Februárban indulhat az F1 2023-as szezonja a foci vb miatt? - F1Hírek

Az F1 idei versenynaptár készítésekor készségesen alkalmazkodott a foci-vb téli időpontjához. Ez a rendezvény a 2023-as szezonra is hatással lehet. Az idei szezon a tavalyi évhez képest három héttel korábban fog befejeződni. A szezonzáró futamra november 20-án kerül majd sor. Az F1 nem akarta ütközést a sportág programja és a katari foci-vb meccsei között. A […]

Bővebben

Nelson Piquet nem teheti be a lábát F1-es futamra? - F1Hírek

A hírek szerint Nelson Piquet, a sportága háromszoros bajnoka egy életre kitiltották az F1 paddock-jából azok után, hogy rasszista szavakat használt akkor, mikor Lewis Hamilton-ról beszélt. A hét elején lehetett látni először azt a videót, ahol Nelson Piquet a tavalyi Brit Nagydíjról beszélt. Piquet a Motorsport Talk munkatársának, Ricardo Oliveirának nyilatkozva mondta el mit gondol […]

Bővebben

Verstappen eddig még nem nyert Angliában - F1Hírek

Max Verstappen részben a balszerencsének köszönhetően nem tudott nyerni Angliában. F1-es karrierje során hétszer indult a Brit Nagydíjon és háromszor állhatott a pódiumra. A hétvégén az F1 mezőnye a silverstone-i pályára látogatnak. Max Verstappen eddig még egy Brit Nagydíjat sem tudott megnyerni. Esély megvolt. A holland pilóta háromszor intették le a második helyen. Többször közel […]

Bővebben

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

Bővebben

Toto Wolff: Lewis 2023 után is velünk maradhat - F1Hírek

Lewis Hamilton szerződése 2023 év végén jár le, de már most sokan felteszik a kérdést. Vajon 2024-ben is rajthoz áll az F1-ben? Toto Wolff szerint jó esély van erre. A Mercedes csapatfőnöke elégedett a jelenlegi az istálló pilótapárosával. Elmondása szerint jól állnak a megbeszélésekkel. Lewis Hamilton továbbra is a jövőre fókuszál. Toto Wolff úgy gondolja, […]

Bővebben
2022-07-06 22:23:07