Kapcsolódó hírek

Ő képviseli majd a Ferrarit az FIA díjátadó gáláján Mattia Binotto lemondása után

A Ferrarit a csapat sportigazgatója, Laurent Mekies fogja képviselni az FIA Bolognában tartott díjátadó gáláján, de Mattia Binotto még részt fog venni az F1 Bizottság szerdai ülésén, ahol fontos stratégiai döntéseknél kell képviselnie a Ferrarit.

Bővebben

„Csak ne számítson bele a költségsapkába” – Horner reagált az FIA-elnök ötletére

Ben Sulayem jövőre lazítani fog az FIA-díjátadó dresszkódján, Verstappen szívesen viselne inkább farmert, Horner viszont megengedett magának egy viccet.

Bővebben

Nyerj az FIA-val egy F1 paddock jegyet, illetve meghívót a díjátadó gálájukra!

Az FIA idén is összeválogatta az év akciójeleneteit, a legtöbb általa felügyelt szakágból, most pedig nyitott erre egy közönségszavazást.

Bővebben

Az amerikai közvetítés szakértője lehet Ricciardo

Parc Fermé

Bővebben

Kezdődik a NASCAR playoff 2 fordulója Texasban - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

A Texas Motor Speedwayre érkezik a NASCAR Cup Series mezőnye, ahol megkezdődik a rájátszás második köre. Az idei szezonban másodszor látogat el a Texas

Bővebben

Éjjeli száguldás a továbbjutásért - ÉLŐ NASCAR közvetítés

A bristoli éjszakába érkezik a NASCAR Cup Series mezőnye, a rájátszás első fordulójának utolsó futamára, ahol kiesik 4 versenyző. A tavaszi, salakos

Bővebben

Ma veheti át második vb-trófeáját Max Verstappen - F1VILÁG.HU

Ma, az olaszországi Bolognában tartja szokásos évadzáró díjátadó gáláját a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Horner elismerte: hibázott, amikor ezt kérte az F1-től, de Wolff…

Christian Horner szerint ő is hibázott, amikor azt kérte a Forma-1-től, hogy tegyék a közvetítés részévé a sportigazgatók és az FIA közötti kommunikációt, de szerinte a Mercedes és a Red Bull közötti lobbiversenyt Toto Wolff indította.

Bővebben

Ricciardo egy úttörő Forma-1-es kommentátori állást is elvállalhat 2023-ban

Daniel Ricciardo 2023-ban nem lesz ott a Forma-1-es rajtrácson, de egyáltalán nem akar kikerülni az F1-es körforgásból. A mezőny egyik legnépszerűbb pilótájára egy tartalékpilótai szerepkör mellett az ESPN csaphat le egy alternatív F1-es közvetítés létrehozásával.

Bővebben

Bomba Ferrari-motor, Hamilton, Vettel és Magnussen díja – hétfői hírek

Az olaszok jövő évi erőforrása és idei gumikezelése az F1-es hírek témája volt december 5-én, akárcsak több díjátadó vagy a Sainz családban tartott lakodalom, amelyre Lando Norrist is meghívták. Az aktualitások egy helyre összegyűjtve.

Bővebben
2023-02-07 09:12:40