Formula.hu / Elkészült az ausztrál pálya

Kapcsolódó hírek

Ricciardo: Túl merészek voltunk

Az ausztrál szerint csapata túl extrém irányt választott a beállításokkal, ez vezetett a második szabadedzésen történt balesetéhez, melynek során a falba csapódott.

Bővebben

Csúfos véget érhet Ricciardo F1-es pályafutása?

Az elismert F1-es szakíró szerint könnyen előfordulhat, hogy az ausztrál pilótát az idén látjuk utoljára a mezőnyben.

Bővebben

Hamilton: A pálya olyan, mint egy hullámvasút

A brit meglehetősen elégedetlenül nyilatkozott a monacói pálya állapotáról a pénteki napot követően, állítása szerint ez a leghepehupásabb pálya, amelyen valaha versenyzett.

Bővebben

Aleix Espargaro: Mindenki tudja, hogy Mugello egy ducatis pálya

Még ki sem hűlt az az ominózus szerződésen, Espargaró bebizonyította, hogy megérte a vele való hosszabbítás. Behúzta a pénteket a spanyol.

Bővebben

Daniel Ricciardo reagált a McLaren-főnök kritikájára

A McLaren versenyzője, Daniel Ricciardo reagált a csapat vezérigazgatójának, Zak Brownnak a nyilatkozatára, aki azt mondta, eddig nem váltja be a hozzá fűzött reményeket az ausztrál versenyző.

Bővebben

Ricciardo igazat adott őt kritizáló főnökének

Az ausztrál is tisztában van vele, hogy egyelőre nem felel meg az elvásároknak a McLarennél, de keményen dolgozik azon, hogy ezen változtatni tudjon. Barcelonában valóban gondja volt az autóval.

Bővebben

Egy F1-es kör a '30-as évek Monacójában egy mai autóval – videó

Közel száz évvel ezelőtt kicsit még másképp nézett ki a város és emiatt a pálya is - milyen lenne egy kör ott egy mostani F1-es autóval?

Bővebben

Leclerc: Az F1 Monaco nélkül számomra nem F1!

A hazai pilóta, Charles Leclerc kiállt Monaco Forma-1-es helye mellett, miután veszélybe került a tradicionális utcai pálya jövője a száguldó cirkuszban, azt sem lehet kizárni, hogy már a 2023-as naptárban sem lesz ott.

Bővebben

Hamilton az FIA eltiltás veszélye nélkül viselhet ékszereket - F1Hírek

Lewis Hamilton továbbra is viselhet ékszereket. Az FIA úgy döntött, hogy elhalasztja a szabályokban rögzített szigorú intézkedések bevezetését. A pilóták 2005 óta nem viselhetnek ékszert az autóban. Legalábbis a szabály ezt mondta ki. Láttuk, hogy a gyakorlat nem ezt mutatta. Az FIA a 2022-es Ausztrál Nagydíjon szigorított a szabályon. “Az ékszerek viselése akadályozhatja mind az […]

Bővebben

Ilyen az, amikor nincs kész a Monacói pálya, de már száguldanak rajta

Természetesen a valós Monacóban ez elképzelhetetlen, de korunk szimulációi tökéletesen megmutatják, hogy mi történne ha...

Bővebben
2022-05-28 04:07:09