UsaRacing / Döbbenetes új információk láttak napvilágot az agyonlőtt ex-NASCAR-pilóta ügyében -

Kapcsolódó hírek

Hamilton egyetlen vétségre a rajtbüntetéstől

Általában csak legyinteni szoktunk, ha egy pilóta megrovást kap a versenybíróságtól. Lewis Hamiltonnak azonban már kettő van, ha még egyet összeszed Abu Dhabiban, tízhelyes rajtbüntetést kap.

Bővebben

„Nem tehettem semmit” – mondja Perez a Leclerc-rel való ütközéséről — F1VILÁG.HU

Nagyon fájdalmas a Red Bull Forma-1-es csapata számára Sergio Perez szaúd-arábiai kiesése, a mexikói pilóta viszont állítja, nem tehetett semmit, hogy megakadályozza a balesetet.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Igencsak szűkösen áll tartalék alkatrészekkel a Haas

Miután mindkét Haas-pilóta versenye csúnyán ért véget, a csapat nincs egyszerű helyzetben a tartalék alkatrészekkel a szezonzáróra készülve.

Bővebben

Hamilton: Egyikünkre nem vonatkoznak a szabályok

Éles csata bontakozott ki Lewis Hamilton és Max Verstappen között a Szaúd-arábiai Nagydíj futamán. A két versenyző többször is egymásnak ment, pályán kívülre is terelték egymást. Végül a brit pilóta tudott győzedelmeskedni, de nem tartotta tiszta versenyzésnek a Red Bull által bemutatott manővereket. “Nem hiszem, hogy változtattam volna a vezetési stílusomon. Idén rengeteg esetben láttuk, […]

Bővebben

A büntetőpontok állása az Abu-Dzabi Nagydíj előtt

A Forma 1-ben 2014-ben bevezettek egy új, úgynevezett büntetőpontos rendszert. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy a különböző kihágásokért a pilóták az idő- vagy rajtbüntetés mellé büntetőpontokat is kaphatnak a versenyzői licenszükre, vagy akár csak a büntetőpont a “fizetség” a szabályok megszegéséért. Amennyiben egy pilóta 12 hónap alatt 12 egységet halmoz fel a licenszére, automatikusan […]

Bővebben

„Nem igazán látom, hogy Verstappen mit csinált rosszul”

Miközben a sportfelügyelők két esetben is Max Verstappent látták vétkesnek a vasárnapi viadalon, Damon Hill kivételesen úgy gondolja, hogy a holland nem cselekedett rosszat, még ha nagyon vitatható is volt, amit csinált.

Bővebben

IndyCar: Sorsdöntő szezon vár Rossira -

Győzelemmel nyitotta és azzal is zárta 2021-et Alexander Rossi. A kaliforniai pilóta januárban, a Wayne...

Bővebben

Az egykori Forma–1-es pilóta Verstappenre szavazna

A Red Bull Racing holland versenyzőjének Lewis Hamilton előtt kell végeznie ahhoz, hogy világbajnok legyen, feltéve, ha mindketten befejezik a futamot.

Bővebben

Leclerc csalódott a hetedik hely miatt

Bár szombaton kiválóan ment, a futam szerencsétlenül alakult Charles Leclerc számára. A monacói pilóta még egy balesetbe is belekeveredett, úgy érzi mázlija volt, hogy csak ennyit veszítettek.

Bővebben

Hamilton: az F1-es előzés szabályai „egyvalakire nem vonatkoznak”

Lewis Hamilton arra tett utalást, hogy csak egyetlen Forma–1-es pilóta van a mezőnyben, aki nem érti meg, hogy a pályán kívül nem lehet előzni, és elég könnyű kitalálni, hogy kire utalt ezzel.

Bővebben
2021-12-07 16:19:41