UsaRacing / Detroit GP: Ericsson-győzelem, Power-dráma, Rosenqvist kórházban -

Kapcsolódó hírek

IndyCar: Hatalmas becsapódás, dráma és Ericsson-győzelem Detroitban

Felix Rosenqvist óriási ütközése és Romain Grosjean balesete miatt kétszer is megszakították az első detroiti IndyCar-futamot, amelyen végül Will Power drámája után az ex-F1-es svéd győzött.

Bővebben

Ericsson: Az én munkám az, hogy versenyt nyerjek - F1Hírek

Marcus Ericsson több évet töltött az F-ben. Nem sok sikerrel. A svéd pilóta az IndyCar-ban áll rajthoz. Szombaton futamot nyert. Bevallotta, hogy már el is felejtette, milyen érzés ez. Marcus Ericsson 2014-ben kezdte meg Formula-1-es pályafutását. A Caterham színeiben kezdődött F1-es karrierje, majd a Sauber versenyzője lett. Az Alfa Romeo 2018-as megjelenése után fél évvel […]

Bővebben

A McLaren szerint nem gázpedál-hiba okozta Rosenqvist balesetét -

Felix Rosenqvist szombati, detroiti bukását követően átfogó vizsgálatot indított az Arrow McLaren SP. Mint ismeretes...

Bővebben

Rosenqvist: Az IndyCar karrierem legnehezebb kihívása

Eddigi pályafutása során Felix Rosenqvist számos kategóriában megfordult a világ minden táján. Többek között megszerezte...

Bővebben

„Azt hiszem, Ericsson nekünk jött" - De most tényleg -

A 2018-as, bakui balesettel ellentétben most tényleg kirakta a pályáról kollégáját Marcus Ericsson. Mint ismeretes,...

Bővebben

Ericsson: Az F1-ben kiveszett belőlem a győzni akarás

Marcus Ericsson kilenc évet várt újabb győzelmére autóversenyzőként. A svéd a múlt hétvégi detroiti IndyCar-verseny szombati napján győzött, és bevallotta, már el is felejtette, milyen érzés ez.

Bővebben

Ericsson megnyerte élete első IndyCar versenyét Detroitban!

Marcus Ericsson karrierje első IndyCar győzelmét szerezte meg az amerikai sorozat első detroiti futamán, amit kétszer is meg kellett szakítani piros

Bővebben

A Forma-1-et is megjárt Marcus Ericcson nyert az IndyCar drámai futamán

Az egykor Forma-1-et is megjárt Marcus Ericsson megnyerte élete első futamát az IndyCarban, miután az élen haladó Will Power motorproblémák miatt kiesett. A svéd pilóta úgy fogalmazott az érzelmes pillanatokban, hogy „ez az ő napja, ezért a napért dolgozott az elmúlt nyolc év során.”

Bővebben

Járműmustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

Bővebben

Red Bull: Nem volt „túl nagy dráma” Verstappen fékproblémája

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen a Stájer Nagydíj alatt egy kis ideig fékproblémával szembesült. A futam után a csapatfőnök Christian Horner megmagyarázta, pontosan miről lehetett szó, és hozzátette, nem volt túl nagy dráma.

Bővebben
2021-07-25 08:42:09