David Coulthard: Úgy gondolom, hogy a Mercedes közelebb lesz jövőre - F1Hírek

David Coulthard úgy véli, hogy 2023-ban három csapat harcolhat majd a világbajnoki címért. A Red Bull, a Ferrari és a Mercedes között dőlhet el a bajnokság sorsa. A 2022-es szezonban a Red Bull és a Ferrari harcolhatott a bajnoki címért. A Mercedes lassan, de biztosan bele-bele szólt kettejük csatájába. Az évet egyértelműen a harmadik legjobb […]

F1hírek
  • 2022.12.27. 09:49

Kapcsolódó hírek

Coulthard: Amit Verstappen művelt az kivételesen magas szintű volt - F1Hírek

David Coulthard szerint a Red Bull az idei szezonra gyors autót épített, de amit Max Verstappen művelt vele, az kivételes volt. Úgy véli, hogy i*ióta az, aki azt hiszi, hogy csak az autója miatt lett kétszer világbajnok. Max Verstappen 2021-ben és 2022-ben is elhozta a világbajnoki serleget. A bikák szeretnének még több bajnokságot nyeri. Erre […]

Bővebben

Coulthard szerint nem csak az autó miatt ekkora a különbség Verstappen és Perez között

David Coulthard szerint félrevezető lenne azt mondani, hogy a Red Bull Forma-1-es autóját kifejezetten Max Verstappenre fejleszti, a skót szerint ugyanis Verstappen és Perez között túl nagy ehhez a különbség.

Bővebben

Coulthard szerint Verstappen most már a sportág legnagyobbjai közé tartozik

Max Verstappen "már most a Forma-1 történetének nagyságai" közé tartozik, legalábbis David Coulthard kommentátor és korábbi versenyző szerint.

Bővebben

Coulthard: Alonsónak több bajnoki címmel kéne rendelkeznie

A korábbi F1-es pilóta, David Coulthard, aki manapság TV-s szakértőként is tevékenykedik, elmondta, hogy Max Verstappen akár könnyen arra a sorsra juthat, mint Fernando Alonso, hiszen a spanyol a zsinórban szerzett két címe óta nem tudott újabbat nyerni.

Bővebben

Coulthard: Idióta, aki szerint Verstappen csak az autója miatt világbajnok

David Coulthard volt Forma-1-es pilóta szerint Max Verstappennek már akkor is helye van a bajnokság legnagyobbjai között, ha többé egy bajnoki címet sem nyer.

Bővebben

David Schumacher ágyékcsigolya törést szenvedett - F1Hírek

David Schumacher, Michael unokaöccse gerinctörést szenvedett, miután a DTM-ban hatalmasat bukott. A 20 éves versenyző a hockenheimi futamon Thomas Preininggel ütközött. Mindkét autó a szalagkorlátnak ütközött. Thomas Preining és David Schumacher ütközött a DTM hockenheimi futamán. A két autó a szalagkorlátnak ütközött. Schumacher autója visszapördült a pályára. Denis Olsen emiatt lesodródott a pályáról. Autója a […]

Bővebben

Vasárnap: Elhunyt Tambay, Coulthard idiótázik

Elhunyt a Ferrari egykori versenyzője, Patrick Tambay, Coulthard idiótának nevezte azokat, akik szerint Verstappen csak az autó miatt nyert, Leclerc pedig elismerte, hogy nem voltak harcban a vb-ért - vasárnapi hírösszefoglaló.

Bővebben

A Red Bull ex-versenyzője szerint idióta az, aki nem ismeri el Verstappen sikerét

David Coulthard úgy véli, nem szabad csak az autó teljesítményének tulajdonítani Max Verstappen sikereit. A holland versenyző 2021-ben, egy vitatható

Bővebben

Sainz: Azt gondolom, Abu-Dzabiban is győzni fog a Mercedes...

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz azt nyilatkozta, összességében jól alakult a versenyük, viszont annak nem örül, hogy érinthetetlen volt a Mercedes, és szerint Abu-Dzabiban is erősek lesznek.

Bővebben

Volt pilótájuk szerint a Red Bull igenis komoly büntetést kapott

David Coulthard, a Red Bull Forma-1-es csapatának egykori pilótája úgy gondolja, azok, akik keveslik a csapatra a költségvetési plafon átlépése miatti büntetését, alulbecsülik az aerodinamika fontosságát a Forma-1-ben.

Bővebben
2023-06-03 09:51:43