P1race / Dashboard – Előbb is szólhattál volna KTM módra

Dashboard – Előbb is szólhattál volna KTM módra

Akik „beragadtak” azoknak elkeserítő is lehet a KTM hirtelen jött sikere, nekünk azonban csakis jó értelemben véve keverte meg a lapokat, hogy most már a Yamahán és a Ducatin kívül más is bejelentkezett a győzelmekért és dobogókért.

P1race
  • 2021.06.08. 23:40

Kapcsolódó hírek

Dashboard – Az ördög jobb és bal keze

Hoppon maradt Ducati, egyszemélyes hadsereg a Yamahánál, hirtelen javuló KTM és Suzuki, halványodó Aprilia, szenvedő Honda, egyszóval minden ami Mugelloban történt.

Bővebben

Dashboard – Kenguru Jack újabb ugrása

Minden idők legjobb Ducatija (?), Marquez és az Aprilia elszalasztott lehetősége, Vinales sokadik blamája, a Suzuki szétesése, valamint a KTM vígaszága…volt itt minden Le Mans-ban, köszönhetően leginkább az időjárásnak.

Bővebben

Wolff: Bottas előbb is elengedhette volna Hamiltont — F1VILÁG.HU

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke elárulta, beszélni fognak a Spanyol Nagydíjon történt csapatutasításról, pontosabban arról, hogy Valtteri Bottas szerinte előbb is elengedhette volna Lewis Hamiltont a kérésüket követően. F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Spórolás F1 módra: alig lesznek elbocsájtások a költségsapka miatt

A Forma-1 nagy csapatait kemény kihívás elé állította az FIA az idén bevezetett költségsapkával, azonban a csapatok így-úgy ügyeskedve próbálnak megfelelni az új szabályoknak.

Bővebben

Valentin-napi ajándék F1-es módra

Parc Fermé

Bővebben

Piastri biztos abban, hogy előbb-utóbb lehetőséget kap majd a Forma-1-ben

Oscar Piastri biztos abban, hogy amíg a Formula 2-ben versenyez, előbb vagy utóbb lehetőséget fog majd kapni egy Forma-1-es csapattól. Az ausztrál fiatal

Bővebben

Alonso kerül előbb dobogóra, vagy Sainz? Az egykori F1-es pilóta elmondta a véleményét

Pedro de la Rosa két honfitársa idei esélyeiről vallott, és elmondta, hogy a látottak alapján úgy gondolja, Carlos Sainz előbb kerülhet dobogóra, mint a kihagyás után visszatérő Fernando Alonso.

Bővebben

Oliveira nyerte a fantasztikus Katalán Nagydíjat Zarco és Miller előtt

A KTM portugál versenyzője, Miguel Oliveira nyerte a MotoGP Katalán Nagydíját, miután a rajtnál az élre állt, és előbb Quartararo, majd Zarco támadásait is kivédekezte.

Bővebben

A Moto2-ből igazolt pilótát 2022-re a Tech3 KTM

A Tech3 KTM szerda délelőtt jelentette be, hogy 2022-re szerződtette a Moto2 jelenlegi éllovasát, Remy Gardnert – a bejelentés értelmében biztossá vált, hogy az Iker Lecuona, Danilo Petrucci párosból legalább az egyikük elhagyja az istállót a szezon végén.

Bővebben

MotoGP: Beindulhat a 2022-es pilótakeringő a KTM döntése után

A KTM szatellit alakulata, a Tech 3 tavaly szerződtette a Ducatitól Danilo Petruccit, akinek a szerződését lehetősége volt 2022-re is opcionálisan meghosszabbítania az osztrák gyártónak. A hírek szerint ezt nem tették meg.

Bővebben
2021-06-13 01:42:00